Σασμός: Ποιοι παντρεύονται λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου;

Must Read

Ο Νικηφόρος εκφράζει στη Νάντια τα συναισθήματά του, ενώ η στάση της Θοδώρας οδηγεί τον Λευτέρη σε αδιέξοδο. Καθώς η επιχείρηση της αστυνομίας προετοιμάζεται, ο Ευθύμης ανυποψίαστος επισκέπτεται τον Αντώνη. Ο Βαγγέλης από την άλλη αποχαιρετά τον Σταύρο και τον πατέρα του που φεύγουν για τα Γιάννενα.

Μια τελευταία συνάντηση Σταύρου και Αστέρη στο νοσοκομείο θα ανάψει πάλι φωτιές, που η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να σβήσει. Καθώς ο κλοιός γύρω από το μυστικό του παιδιού σφίγγει, ο Μαθιός ανακαλύπτει το όπλο στα χέρια του Βρουλάκη.

Το τέλος της σειράς φέρνει γάμους…

Το τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς φτάνει στο τέλος του και οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν, προσωρινά, το τηλεοπτικό κοινό αφήνοντας τους μία γλυκιά γεύση.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, στην πετυχημένη σειρά του Alpha αναμένεται να γίνουν δύο γάμοι και μάλιστα χωρίς αιματοχυσίες.

Ο πρώτος είναι της Θοδώρας και του Λευτέρη, με την πρώτη να μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του αγαπημένου της και ενώ στην αρχή τον εγκαταλείπει καθώς δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, στο τέλος όμως η αγάπη τους νικάει.

«Δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου. Θοδώρα, η σχέση μας με καθόρισε. Είσαι αυτό που έψαχνα στη ζωή μου και δεν θέλω να σε χάσω. Τι λες; Θέλεις να γίνεις επίσημα η κυρία Βιδάλη;», είναι τα λόγια του Λευτέρη την ώρα που θα της κάνει πρόταση γάμου.

Το δεύτερο ζευγάρι που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι είναι αυτό της Άσπας και του Μύρωνα. Μπορεί η συγκατοίκησή τους να αναδεικνύει κάποια προβλήματα όμως πολύ γρήγορα θα τα ξεπεράσουν και θα αποφασίσουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This