Master Chef: Οι παίκτες υποδέχθηκαν τις μητέρες τους – Οι συγκινητικές ιστορίες του Στέφανου και του Πορφύρη

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Must Read

Μία μεγάλη έκπληξη δέχθηκαν χθες οι παίκτες του Masterchef, η οποία τους έφερε αναμνήσεις αλλά και συγκίνηση.

Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενοι του reality μαγειρικής έλαβαν ένα τάπερ με φαγητό από τις μητέρες τους, όμως η έκπληξη είχε και συνέχεια.

Οι ίδιες έκαναν την εμφάνιση τους στο πλατό του διαγωνισμού, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια των παικτών.

Ο Στέφανος μάλιστα «λύγισε» με την ιστορία του και το θέμα υγείας του.

«Μου έσκασαν όλες οι αναμνήσεις, οι μάνα μου, όλη αυτήν την αγάπη που έχω πάρει. Ότι ό,τι έχουν κάνει στη ζωή τους το έχουν κάνει για μένα. Παράτησαν τη δική τους ζωή γιατί γεννήθηκα εγώ με στραβά πόδια τότε. Είναι μια τεράστια ιστορία…», είπε χαρακτηριστικά.




Σε μία κατάθεση ψυχής όμως προχώρησε και ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος αναφερόμενος στην μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα. Ο εν λόγω παίκτης, όντας περήφανος για την γυναίκα που τον έφερε στη ζωή, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσαν χαρακτηρίζοντας την μητέρα του ως μαχήτρια, τονίζοντας ότι έχει καταφέρει τα πάντα μόνη της.

«Έχουμε περάσει στιγμές που όντως δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες. Να πρέπει να κάνεις δουλειές που δε σου αρέσουν και δυο δουλειές μόνο και μόνο, για να βρούμε τον δρόμο μας», ανέφερε συγκινημένος.

Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

 

Η δοκιμασία όμως που είχαν να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες φαίνεται πως δυσκόλεψε κάποιους αφού δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές με την προσπάθειά τους.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο είναι η Μαρία Λαζαρίδου, ο Στέφανος Χίλας και ο Θοδωρής Γαλάνης.

«Η λεπτομέρεια έκανε τη διαφορά. Εγώ νιώθω πολύ καλά», σχολίασε ο Στέφανος μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Θα μπορούσα να ήμουν στις εξαιρετικές προσπάθειες, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερα να ανταπεξέλθω σωστά και δυστυχώς συνηθίζουμε να βγαίνουμε μπροστά για τις χειρότερες προσπάθειες», δήλωσε ο Θοδωρής από την μεριά του.

Δείτε επίσης: MasterChef: Τυραννόσαυρος και γιδοβοσκός ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν οι παίκτες για τον Θόδωρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This