Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου δίχασαν τις παρουσιάστριες

Must Read

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία παρουσιάστρια που τη χαρακτηρίζει αυθορμητισμός της. Πολλές φορές μάλιστα έχει αναφερθεί για την προσωπική της ζωή και μέσα από την εκπομπή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά έβγαλε τα εσώψυχά της τονίζοντας το πόσο μόνη νιώθει αλλά και τις λάθος επιλογές που έκανε αναφορικά με τους συντρόφους της.

Τα όσα ειπώθηκαν από εκείνη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», συζητήθηκαν στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. ορισμένοι ισχυρίστηκαν πώς δεν πρέπει να εκθέτουμε τόσο πολύ την προσωπική τους ζωή, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως λόγω του αυθορμητισμού της Κατερίνας Καινούργιου, είναι αγαπητή στον κόσμο.

Η Έλενα Χριστοπούλου για παράδειγμα ανήκει στην πρώτη κατηγορία, η οποία δήλωσε πως η ατάκα που είπε η παρουσιάστρια του Alpha «έκανα τους άλλους μάγκες», είναι ατυχέστατη.

«Ατυχέστατη δήλωση. Το “κάνω μάγκα έναν σύντροφο” δεν είναι ωραία φράση. Αν δεν θέλεις να κάνεις τη σχέση σου γνωστή, θα την κρατήσεις εκεί που πρέπει, και θα τη ζήσεις μόνος ή μόνη σου. Όταν εσύ ο ίδιος δημοσιοποιείς τις σχέσεις σου συνέχεια, προφανώς μετά κάποιον θα κάνεις μάγκα. Τα εν οίκω μη εν δήμω», τόνισε η booker μοντέλων.

Η Ελένη Μενεγάκη από τη μεριά της θεωρεί πως «κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να λέγονται στην τηλεόραση»,

Συγκεκριμένα είπε πως: «Πραγματικά, επειδή θυμάμαι όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή, μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια και της έλεγα ‘Κατερίνα μου, γιατί τα λες αυτά;’, ή άλλες φορές που την κοιτούσα κι έλεγα: ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνει σαν να είναι πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση».

«Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Έχω αυτή την αίσθηση. Όχι να μην μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να λέγονται στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων.




Την άποψή της παρουσιάστριας του mega φαίνεται να ενστερνίζεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» δήλωσε πως συμφωνεί μαζί της.

«Είναι ένα μήνυμα που θέλω να περάσω και στα παιδιά μου. Επειδή θα ζήσουμε όμορφες στιγμές μέχρι να καταλήξουμε στον άνθρωπο με τον οποίο θα κάνουμε οικογένεια, αυτή η έκθεση στην οποία όλοι υποκύπτουμε λόγω του Instagram, δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα και αν χωρίσουμε, όλα αυτά τα πλάνα με τον διάχυτο έρωτα, τις αγκαλιές, τις δηλώσεις, μένουν.

Για ένα κορίτσι που θα γνωρίσει τον άντρα της ζωής της και θα την δει ο άντρας της ζωής με 10 ανθρώπους και να είναι σε τέτοιες στιγμές έρωτα, πάθους… Άλλο να το ξέρεις και άλλο να είναι όλο αυτό το πράγμα φακελωμένο στο Instagram. Δεν είμαι πουριτανή και συντηρητική, λέω την προσωπική μου γνώμη.

Πώς είπε χθες η Μενεγάκη μια ατάκα με αφορμή την Κατερίνα και την αθωότητά της, που λέει ότι κάποια πράγματα για τα προσωπικά σου δεν χρειάζεται να τα λες στην τηλεόραση. Η Κατερίνα τα είπε γιατί είναι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, αυτολογοκρίνεται και αυτοψυχαναλίεται πολλές φορές και μπροστά στην κάμερα. Αλλά η Μενεγάκη ως πιο παλιά τι είπε; Ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα λες, πρέπει να τα κρατάς και για τον εαυτό σου.

Σε αυτή τη λογική το λέω, ότι αν δεν είναι ο άντρας της ζωής σου, δεν χρειάζεται να… Πετάξτε τη και στα σκουπίδια την άποψη, είναι μια σκέψη που κάνω επειδή πια στο Instagram ζούμε τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ωστόσο η Ελένη Χατζίδου φαίνεται να παραξενεύτηκε με την τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη, καθώς θεωρεί ότι και εκείνη πολλές φορές μοιράζεται με τον κόσμο στιγμές από την προσωπική της ζωή

«Εμένα μου έκανε εντύπωση που το είπε αυτό η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα, ενώ της Ελένης τα ξέρουμε όλα. Είναι μια παρουσιάστρια που πάντα έλεγε πράγματα για την οικογένειά της, τα παιδιά της», ανέφερε η παρουσιάστρια του «Breakfast @ Star» με τον Ετεοκλή Παύλου να εκτιμά πως: «Αυτός είναι και ο λόγος που την έχει αγαπήσει τόσο πολύ και ο κόσμος και την έχει αγαπήσει και τόσο πολύ. Το ότι έχει πει τα πάντα για την προσωπική της ζωή την έχει κάνει τόσο αγαπητή».

«Είναι διαφορετικός ο τρόπος της μιας και της άλλης. Στη μια είναι πιο σκαλετικό το πράγμα και στην άλλη πιο αυθόρμητο», τόνισε η Μαίρη Αργυριάδου, ανατρέχοντας μάλιστα σε μία παλιότερη «παρεξήγηση» ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή ρεπορτάζ στην εκπομπή της δεύτερης που αφορούσε στην αγορά ενός ακινήτου

«Η Ελένη μπορεί να έχει ένα αυτόματο φίλτρο, ενώ η Κατερίνα όχι. Πάντως, η Ελένη Μενεγάκη δεν έδειξε εμπάθεια», είπε κλείνοντας η Ελένη Χατζίδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This