Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε, η ομάδα που πήγε στο Μαϊάμι και τα πυρά Μαρτίκα στον Μπάρτζη

Must Read

Το τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας είχε ως έπαθλο ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, όπου οι παίκτες θα παρακολουθούσαν την Formula 1, ενώ μετά θα ακολουθούσε ένα ξέφρενο πάρτι.

Και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν αυτό το ταξίδι αναψυχής.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα υπήρχαν εντάσεις. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχασε από τον Γιώργο Κόρομι και μη μπορώντας να διαχειριστεί την ήττα του ξέσπασε σε κλάματα.




Η ομάδα όμως που κατάφερε να κερδίσει ήταν η κόκκινη, η οποία αυτή την εβδομάδα φάνηκε πάρα πολύ τυχερή, καθώς κέρδισε και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους και πανηγύρισαν σαν οδηγοί.




Οι παίκτες απολαμβάνουν το έπαθλο τους στο Μαϊάμι.




Οι Κόκκινοι επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο και παρατήρησαν πως υπήρχαν ορισμένες αλλαγές στην καλύβα.

Συγκεκριμένα οι μπλε τοποθέτησαν το λάβαρό τους στην μεριά τους, με τον Κόρο να προβληματίζεται και να υποστηρίζει πως προέβησαν στην πράξη αυτή για να προκαλέσουν εντάσεις.




Και μέσα σε όλα τα άλλα η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα με το Νίκο Μπάρτζη καλά κρατεί. Ο φαρμακοποιός ισχυρίζεται πως ο πρώην φίλος του προσπαθεί με δόλιους τρόπους να τον βγάλει από το παιχνίδι.

«Ήταν μοναδικό το θέατρο του παραλόγου χθες σε μία μοναδική παράσταση. Μια πρωτοφανής εξέλιξη, μια πρωτοφανής παράσταση. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Η απόγνωση κι ο φόβος τεράστιοι» είπε αρχικά.

«Η εμμονή του Μπάρτζη, μετά την ενδέκατη μου παραμονή, για να αποχωρήσω είναι τεράστια κι οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά ότι ο χρόνος κυλά κι ο Μαρτίκας είναι ακόμα εδώ. Αυτό φοβίζει. Ο διορατικός Τάκης αποκάλυψε την πρόθεση του Μπάρτζη, που ο ίδιος ομολόγησε σε προσωπική του συνέντευξη. Παρακαλούσε έναν έναν από την ομάδα μας και με όλη του την ψυχή να ψηφίσουν τον ίδιο, έτσι ώστε να έχει στο χέρι του τον δεύτερο υποψήφιο και να επιλέξει ή τον Μάριο ή τον Ηλία για έναν και μόνο σκοπό, να αποχωρήσει ο Μαρτίκας. Ποιος θα πληρώσει για την στήριξη του Ηλία ή του Μάριου Νίκο Μπάρτζη; Εσύ; Για να ικανοποιήσεις τα εγωιστικά σου καπρίτσια και τον σκοπό σου να αποχωρήσει ο Μαρτίκας από το Survivor, θα το πληρώσεις εσύ; Ή θέλεις να εκμεταλλευτείς τον κόσμο του Ηλία ή του Μάριου για να αποβάλεις τον Μαρτίκα; Με ξένα πορτοφόλια πουλάς μαγκές Μπάρτζη;

Αφού κατάλαβες ότι σε όσα έχεις πει αυτοαναιρείσαι ο ίδιος και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα, ξέσπασες σε κλάματα για να σε λυπηθούν όλοι. Το χειρότερο πράγμα στην ζωή μου είναι να υποτιμήσω τον εαυτό μου. Εγώ ο ίδιος δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και δεν θα πληγώσω ποτέ τον εαυτό μου, υποτιμώντας τον», τόνισε ο παίκτης της μπλε ομάδας.




Ενώ ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον βάλουν στον τάκο για να αναμετρηθεί με τον συμπαίκτη του, δεν κατάφερε τελικά να τον διώξει από το reality επιβίωσης, αφού το κοινό αποφάσισε να κρατήσει και τους δύο.

Ωστόσο η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor ήταν η Ρία Κολοβού.

«Πέρασε καιρός αλλά φεύγω γεμάτη κι ευτυχισμένη. Είναι μια απίστευτη εμπειρία. Είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα όλους.. Το σπίτι μου είτε στην Ύδρα είτε στην Σκύδρα είναι ανοιχτό», είπε η πρώην πλέον παίκτρια της μπλε ομάδας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This