MasterChef: Ο Πολιτάκης «γράφει τους συμπαίκτες του εκεί που δεν πιάνει μελάνι» και ο Τράκας ρίχνει πάλι το δηλητήριό του

Must Read

Μία ακόμη δύσκολη δοκιμασία είχα να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες του MasterChef, αφού οι top 8, έπρεπε να μαγειρέψουν σε εξωτερικό χώρο και χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με αρχηγούς τον Δημήτρη Πολιτάκη και τον Άγγελο Τσιγκάκο.

Οι δύο ομάδες χρειάστηκε να ετοιμάσουν τα πιάτα τους χωρίς τα απαραίτητα σκεύη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας εκνευρισμός στον αέρα.

Ο Δημήτρης Πολιτάκης μάλιστα δεν δίστασε να τα βάλει με τους συμπαίκτες του, καθώς πίστευε ότι το πιάτο που ετοίμαζαν θα αποτύγχανε παταγωδώς.

«Δεν έπαιρνε κανείς τους μπροστά να καταλάβει ότι δεν βγαίνει το πιάτο. Θα ξεφτιλιστούμε και θα χάσουμε. Τελείωσε είπα να το πάρω πάνω μου και να το βγάλω μόνος. Δεν με νοιάζει, πείτε ότι γουστάρετε. Σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι», είπε αργότερα για τους υπόλοιπους που διαγωνίστηκαν στην ομαδική δοκιμασία.

Ενώ η Μαρία σχολίασε την στάση του: «Σήμερα αρκετές φορές, έχασε την ψυχραιμία του, κατά τη διάρκεια της ομαδικής. Παραλίγο να σκοτωθεί με την απέναντι ομάδα για ένα πιάτο το οποίο δεν το χρειαζόμασταν. Ξέφυγε ο τρόπος που διαφώνησε, ξέφυγε σε ένα σημείο».

Ο Νίκος Τράκας από την άλλη δεν δίστασε να «κράξει» για ακόμη μία φορά ορισμένους από τους συμπαίκτες του, στους οποίους, όπως λέει, είχε δώσει ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

«Εγώ κι ο Ηλίας δεν έχουμε δώσει δικαιώματα ο ένας στον άλλον για να έχουμε μια κακή σχέση. Κάποιοι βέβαια είχαν ευκαιρίες, αλλά όλο και κάτι γινόταν. Μετά βαριέσαι να δίνεις ευκαιρίες. Λες δε με ενδιαφέρει, το ίδιο μου κάνει υπάρχεις δεν υπάρχεις. Κάποιοι άλλοι δεν έχουν ηθική και έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν για κανέναν λόγο», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του reality μαγειρικής.

Δείτε επίσης:

Masterchef: Το ευτράπελο που έτυχε στη Λαζαρίδου και η κόντρα της Μαρίας Μπέη με το Νίκο Τράκα

MasterChef: Οι «αδικημένοι» που έβγαλαν τη χολή τους και το πετσόκομμα του Κουτσόπουλου στον Τράκα

MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και ο «ξινός» Τράκας που δεν χωνεύει κανέναν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This