Eurovision: Η πρώτη αντίδραση του Andrew Lambrou για το 4αρι της Ελλάδας

Must Read

Παρόλο που η κυπριακή συμμετοχή θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για τη φετινή Eurovision ο Andrew Lambrou με το τραγούδι «Break a broken heart», βρέθηκε στη 12η θέση. Εντύπωση προκάλεσε βέβαια η βαθμολογία που έδωσε η χώρα μας στην Κύπρο, με πολλούς να κάνουν λόγο ότι έχασε την δεκάδα εξαιτίας αυτού.

H Ελλάδα έδωσε μόνο τέσσερις βαθμούς στην γειτονική χώρα, γεγονός το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

Δείτε επίσης: Κεραυνοί από τον Πασχάλη: «Ανθέλληνες στην επιτροπή της ΕΡΤ! Μας έκαναν να ντρεπόμαστε»

Ο νεαρός ερμηνευτής μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Breakfast @ Star» μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από τη Eurovision αλλά και για το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο.

«Είμαι τόσο συγκινημένος, προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν. Του ανθρώπους της Κύπρου, τους ανθρώπους της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλον τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι εδώ, το αγαπώ είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά ο Andrew Lambrou.

Σχετικά με το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο, ο Andrew Lambrou ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό εδώ και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας και για εμένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This