Η Εύα Αντωνοπούλου λέει «ναι» στον πειρασμό του Open

Η Αντωνοπούλου αφήνει τον Σκάι και θα τεστάρει τις δυνάμεις της στο κεντρικό δελτίο

Must Read

Μεταγραφή-βόμβα! Η Εύα Αντωνοπούλου στο Open; Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από 14 χρόνια, η δημοσιογράφος εξετάζει το ενδεχόμενο μετά τη λήξη του συμβολαίου της το καλοκαίρι με τον Σκάι να μετακομίσει στο Open. Η δημοσιογράφος έχει δεχθεί πρόταση για να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη θέση είχε μείνει κενή μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου, αφού προτίμησε τη θέση της εκπροσώπου στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο Open θέλουν να δυναμώσουν κι άλλο το δυναμικό τους, και η Εύα Αντωνοπούλου κρίνεται η κατάλληλη για να το κάνει αυτό. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Open δείχνει ενδιαφέρον για την ανκοργούμαν, ωστόσο τώρα το «φλερτ» μοιάζει πιο σοβαρό από ποτέ.

Στην προηγούμενη πρόταση που της είχε γίνει από το Open -όταν είχε αποχωρήσει, τον Ιούλιο του 2021, η Νίκη Λυμπεράκη και αναζητούσαν αντικαταστάτρια-, ο Σκάι είχε κάνει αντιπρόταση στην Εύα προκειμένου να τη διεκδικήσει. Αυτή τη φορά όμως δεν θέλει να αφήσει την πόρτα του Open κλειστή και να πάει αυτή η ευκαιρία χαμένη, καθώς θεωρεί ότι ο κύκλος της στον Σκάι έχει ολοκληρωθεί. Το συμβόλαιό της λήγει τέλη Ιουνίου, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει στον σταθμό μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η Εύα δεν θα φύγει μόνη της από το Νέο Φάληρο για την Παιανία, αλλά θα πάρει μαζί της και τον επί χρόνια συνεργάτη της και αρχισυντάκτη του δελτίου της Γρηγόρη Λέκκο.

Με μπόνους

Ο τελευταίος έφτασε κοντά σε μεταγραφή στο Star την προηγούμενη σεζόν, αλλά, ύστερα από παρέμβαση της ανκοργούμαν στη διοίκηση, παρέμεινε με κάποιο μπόνους στον μισθό του, καθώς στον συγκεκριμένο άνθρωπο οφείλει μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας του το μεσημεριανό δελτίο της Εύας και του Σκάι.

Οσο για το ποιο πρόσωπο θα την αντικαταστήσει στο μεσημεριανό δελτίο του Σκάι, κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο κανάλι βλέπουν τη Λένα Φλυτζάνη στη θέση αυτή. Η δημοσιογράφος, αν και μεταπήδησε φέτος στα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου από την πρωινή ζώνη του Σ/Κ και το διεθνές ρεπορτάζ που ακόμα καλύπτει, θεωρούν ότι έχει τα φόντα να τα καταφέρει, αλλά και τη στήριξη στο εσωτερικό του καναλιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This