Θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη: «Ούτε ο star του Hollywood να ήταν»

Must Read

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μαριλού Κοζάρη, η οποία πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από ένα βίντεο στο youtube παρακάλεσε, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τους δημοσιογράφους να μην παρευρεθούν στον γάμο του.

Ωστόσο τα όσα είπε ακούστηκαν προσβλητικά, με πολλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές να αντιδρούν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φανερά ενοχλημένη τόνισε πως: «Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα. Ο ρόλος μας είναι να πάμε να καλύψουμε τη χαρά του άλλου. Αν ο άλλος σου λέει ότι είσαι ανεπιθύμητος ξεδιάντροπος και έχεις τον στόλο σου».

«Και show what; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό. Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.




Η Ελεονώρα Μελέτη από την μεριά της δήλωσε πως θα στείλει συνεργείο για να καλύψουν τον γάμο.

«Θα σου πω το σκεπτικό μου. Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης που δεν ήθελα να μαθευτεί ο γάμος μου. Δεν έκανα και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης αλλά καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, κι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει-κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε- θα το έκοβε. Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή. Από μακριά προφανώς. Η ώρα η καλή στα όμορφα παιδιά, με το καλό!», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα».




Έξαλλη όμως έγινε και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία υποστήριξε πως δεν έπρεπε να στοχοποιήσει τους δημοσιογράφους που τον έχουν στηρίξει όταν τους χρειάστηκε.

«Για το δημοσιογραφικό επάγγελμα άκουσες πώς αναφέρθηκε; Ντροπή και ξεδιάντροπο; Μας χρέωσε τη διαρροή του γάμου, μας χρέωσε το φύλο του παιδιού, μας χρέωσε όλα τα δεινά της προσωπικής του ζωής. Μας είπε ότι είναι ανεπιθύμητοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εγώ τον καταλαβαίνω, έχει ένα ύφος δικό του. Μπράβο του! Από εκεί και πέρα όμως, δεν χρειαζόταν τόσες αιχμές για τους δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν στηρίξει τον Πάνο και όταν τους ήθελε για τη δουλειά τους, όταν τους ήθελε για την τηλεοπτική και μουσική του καριέρα. Πάντα σεβόμενοι τις επιθυμίες του και δεν χρειαζόταν να στοχοποιήσει τόσο πολύ τους δημοσιογράφους».

Και απάντησε η Φαίη Σκορδά: «Ακούω με προσοχή αυτό που λες και σίγουρα υπάρχει και αυτό το σχόλιο και το ξέρει και ο ίδιος. Δεν ανήκει όμως στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει πάρει τηλέφωνα να καλέσει περιοδικά και εκπομπές.

Πραγματικά αυτό που λένε ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι, ισχύει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ (να στείλω κάμερα). Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει δεν θέλει κάμερα, να στείλω κάμερα και την άλλη μέρα να το παίξω. Δεν μπορώ να το κάνω», είπε η Φαίη Σκορδά.




«Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου αλλά θα έρθουν δημοσιογράφοι. Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε προώθηση για το μαγαζί που θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε να τους λέμε «ελάτε να σας τα πω» και μετά να λες: εκεί όμως δε θέλω», είπε η Ελένη Χατζίδου από την μεριά της.

«Αυτό το «κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή» εμένα με χάλασε προσωπικά. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού αλλά τον βρήκα λίγο παραπάνω επιθετικό απ’ ό,τι έπρεπε», σχολίασε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, πληρώνονται για να παίξουν τα δικά σου πλάνα. Είναι αλληλένδετα τα επαγγέλματα», τόνισε η δημοσιογράφος του «Breakfast@Star».

«Εμείς δε βγήκαμε να κουνήσουμε το δάχτυλο, να πούμε τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Είναι πολύ άσχημος ο χαρακτηρισμός, δεν το περίμενα προσωπικά», επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου για το βίντεο του τραγουδιστή.

«Εκεί το έχασε. Κι εμείς στον γάμο μας είχαμε ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες, γιατί δεν θέλαμε να αποπροσανατολιστούμε. Ήρθαν όμως κάποιοι και παρ’ όλα αυτά τους δώσαμε ένα cue», είπε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This