Νανά Παλαιτσάκη: «Τον Γιώργο Λιάγκα, τον θεωρούσα σεξιστή και άξεστο»

«Η Φαίη Σκορδά δεν ηγείται την ομάδα αλλά την ακολουθεί, έχει μείνει πίσω».

Must Read

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν στιγματίσει την ελληνική τηλεόραση είναι η Νανά Παλαιτσάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» λέει την άποψή της για τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αρχικά όμως αναφέρθηκε στα ατοπήματα που γίνονται Στην ελληνική τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια τόνισε πώς γίνεται κακή χρήση της ελληνικής γλώσσας. «Στην μετάδοση της κηδείας του Κωνσταντίνου ακουστήκαν ”τέρατα” λόγω άγνοιας της ελληνικής γλώσσας. Βρίσκονται άσχετοι σε εκπομπές σε θέσεις που δεν θα έπρεπε να είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση.

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μου αρέσει, έχει προσωπικότητα», δήλωσε ενώ για τον Γιώργο Καράβα ο οποίος είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του, είπε πως: «Θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι του Γιώργου Καράβα να τον ”γειώσουν” για το δικό του καλό. Υπάρχουν και άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση που είναι χειρότεροι από τον Γιώργο Καράβα. Η ”επιβίωση” στην τηλεόραση δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο»

«Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορεί να αποσυρθεί από την τηλεόραση και δεν χρειάζεται γιατί έχει δουλέψει σκληρά», είπε για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά την δική της τηλεοπτική παρουσία σημείωσε: «Έδωσα μεγάλη μάχη για να αποδείξω ότι η εμφάνιση μου δεν ήταν η αιτία που ήμουν στην τηλεόραση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω καμία τηλεοπτική πρόταση. Ποτέ δεν είχα πρόταση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, πήγα μόνο ως καλεσμένη».

«Έχω γράψει πολλές κριτικές για τον Γιώργο Λιάγκα, παλιότερα τον θεωρούσα σεξιστή και άξεστο», παραδέχθηκε.

Για την επιλογή της Φαίη Σκορδά να μετακινηθεί σε νέο κανάλι εκτιμά πως: «Ήταν λάθος που η Φαίη Σκορδά πήγε στον Σκαι, είναι ένα κανάλι ενημέρωσης. Η Φαίη Σκορδά δεν ηγείται την ομάδα αλλά την ακολουθεί, έχει μείνει πίσω».

Ενώ, για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι «έκανε πολύ καλά που έμεινε πίσω για να κάνει το παιδάκι της».

Καταλήγοντας η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει από την τηλεόραση του χρόνου: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι εξαιρετικός ως ”κουμπάρος” της Ελεονώρας Μελέτη. Γελάω πολύ με τον Νίκο Μουτσινά, θα μου λείψει από την τηλεόραση, έχει πολύ ταλέντο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This