Καψώνια τέλος για την Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ

Must Read

Τελειώνουν τα… καψώνια της Αντωνοπούλου από σήμερα στον Σκάι!

Η παρουσιάστρια, με το που έγινε γνωστό ότι ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια στον σταθμό του Νέου Φαλήρου μετακομίζει στο Οpen για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων άρχισε να μην περνά και τις καλύτερες τελευταίες ημέρες της στο Φάληρο (έφτασαν στο σημείο να την αποκλείσουν από τη βραδιά των εκλογών). Ομως σήμερα όλα αυτά τελειώνουν, αφού πέφτει η αυλαία για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, μια και ο Σκάι τη βγάζει σε άδεια έως ότου λήξει το συμβόλαιό της!

Η Αντωνοπούλου ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να αφήσει το πόστο της στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων έναν μήνα νωρίτερα και ο λόγος κάνει… μπαμ: Δεν θέλουν να εμφανίζεται καθ’ όλο το κρίσιμο διάστημα προς τις δεύτερες εθνικές εκλογές στη συχνότητα και στον αέρα του καναλιού. Αρα υπάρχει έντονο παρασκήνιο, όπως ήδη έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, και όχι βελούδινο, πολιτισμένο διαζύγιο, όπως διακινούν ως αφήγημα διάφορα στελέχη του Σκάι. Το κανάλι συνεχίζει να επιμένει ότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με την αποχώρηση της δημοσιογράφου για άλλο μετερίζι και πόστο, αλλά προφανώς οι υπεύθυνοί του είναι πολύ ενοχλημένοι από την επιλογή της να μετακομίσει στο Open.

Από αύριο, λοιπόν, τη θέση της παίρνει στα καθημερινά δελτία του μεσημεριού η Λένα Φλυτζάνη, που έκανε τα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου εναλλάξ με τον Μάρκο Δεϊμέζη. Ωστόσο, μεγάλο θέμα προκύπτει στο ραδιόφωνο, αφού η Εύα Αντωνοπούλου έκανε καθημερινά εκπομπή 3.00 με 4.00, μαζί με την Πηνελόπη Γκάλιου! Και αυτό γιατί η Φλυτζάνη κάνει ήδη ραδιόφωνο το Σαββατοκύριακο μαζί με τον Σταύρο Ιωαννίδη! Ποιος ή ποια θα πάρει άραγε τη θέση της Εύας στο ραδιόφωνο του Σκάι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This