Ο Άγγελος Μπράτης δίκασε τον Δημήτρη Σκουλό: «Γιατί καθόταν 4 χρόνια αφού δεν περνούσε καλά;»

«Η Βίκυ δε θα λείψει γιατί θα είναι κάπου αλλού», είπε για το τηλεοπτικό μέλλον του γνωστού μοντέλου-παρουσιάστριας.

Must Read

Τον Δημήτρη Σκουλό τον γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όπου ήταν ένας από τους τέσσερις κριτές του reality.

Ο γνωστός φωτογράφος παρόλο που παρέμεινε στο συγκεκριμένο concept για τέσσερις ολόκληρες σεζόν, μιλώντας στον youtuber Fipster αναφέρθηκε στις εντάσεις που υπήρχαν γεγονός το οποίο το έχουν αφήσει μία πικρή γεύση.

«Το GNTM ξεκίνησε για μένα πριν δέκα χρόνια γιατί φωτογράφιζα τους τελικούς στον ANT1. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του Star και μου είπαν ότι ενδιαφέρονται. Έκανα δυο δοκιμαστικά. Σαν επαφή με την τηλεόραση ήταν η πρώτη. Το πρώτο τρίμηνο πέρασα πολύ δύσκολα, φοβόμουν ότι θα μου κάνει πολύ κακό στη δουλειά μου. Είπα το «ναι» για βιοποριστικούς λόγους, πρέπει να δουλέψω. Είναι ένα έξτρα εισόδημα» είπε αρχικά για την απόφασή του να συμμετάσχει στο reality μοντέλων.

Στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν με την Βίκυ Καγιά απάντησε πως: «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ανάλογα τη σχέση θα είχαμε στη δουλειά, τι project θα ήταν, ανάλογα την παραγωγή, ποιος κάνει κουμάντο και τι όρια θα έβαζα εγώ. Δεν την έχω κάνει unfollow. Δεν στεναχωρήθηκα, δεν ασχολούμαι. Με την Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε. Ούτε εκείνη θα με πάρει. Μπορεί να μην της αρέσει η δουλειά μου, για αυτό να με έκανε unfollow».

«Μερικές φορές είχαμε ωραίες στιγμές στα γυρίσματα, μερικές όχι. Δεν μπορεί να είσαι πάντα στα μαύρα. Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης, που κατ’ εμέ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Υπήρχαν meetings κάπως άβολα. Υπήρχαν φορές που έφευγα και είχα πάρα πολλά νεύρα. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα έκανα ξανά το GNTM» κατέληξε ο φωτογράφος.

Την περίοδο που συμμετείχε Δημήτρης Σκουλός στο GNTM, κριτής ήταν και ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση στον πρώην συνεργάτη του τονίζοντας πως: «Τι έκανε 4 χρόνια εκεί; Γιατί καθόταν 4 χρόνια αφού δεν περνούσε καλά; Εγώ ξέρω ότι όταν δεν περνάω καλά σηκώνομαι και φεύγω. Αυτό κάνω πάντα».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και την απόφαση της Βίκυς Καγιά να απέχει για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, δήλωσε πως: «Στη θέση της Βίκυς δε νομίζω πως μπορείτε να με δείτε. Γενικά δε νομίζω πως μπορεί κάποιος να πάρει τη θέση της Βίκυς. Στο Shopping Star, όχι δε θα μπορούσατε να με δείτε. Η Βίκυ δε θα λείψει γιατί θα είναι κάπου αλλού. Σίγουρα θα κάνει κάτι άλλο η Βίκυ. Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί και μέσα της έχει έναν προβολέα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This