Αφροδίτη Γραμμέλη για Μέγκι Ντρίο: «Μη μας ξανακάνει δήλωση! Εγώ προσωπικά θα ζήσω μια χαρά αν δεν μου ξαναμιλήσει»

«Εγώ δεν αλλάζω κάτι από αυτά που έχω πει»

Must Read

Έξαλλη είναι η Mέγκι Nτρίο με το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό μας» καθώς σύμφωνα με εκείνη τα πρόσωπα που απαρτίζουν την εκπομπή της Φαίη Σκορδά έχουν μιλήσει άσχημα Για το πρόσωπό της.

H Mέγκι Nτρίο συγκεκριμένα ανέφερε την Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο η booker μοντέλων αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη παραδέχτηκε πώς εκείνη ήταν πού έχει κάνει αιχμηρά σχόλια για το μοντέλο και μάλιστα τόνισε πως δεν πρόκειται να ανακαλέσει.

«Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα για τη Μέγκι; Εγώ Μέγκι μου, αγάπη μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Εγώ το έχω πει κι έχω πει και χειρότερα».

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Της είπε ότι είναι πιο μεγάλη, τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή, εμείς που είμαστε πιο μεγάλες από σένα Μέγκι μου, τι πειράζει; Τα σχόλια υπάρχουν, εμείς σε περιμένουμε στην εκπομπή».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε το λόγο στη συνέχεια και είπε: «Εγώ δεν αλλάζω κάτι από αυτά που έχω πει. Αυτά που έχω πει θα μείνουν εκεί. Και η υποκουλτούρα θα μείνει εκεί και αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω. Και είμαι και 30 χρόνια μεγαλύτερή της.

Έχει γίνει ολόκληρο θέμα. Μονίμως βγαίνει μια κοπέλα και μου ζητάει να ανακαλέσω και να ζητήσω συγγνώμη. Μη μας ξανακάνει δήλωση. Εγώ προσωπικά θα ζήσω μια χαρά αν δεν μου ξαναμιλήσει η Μέγκι Ντρίο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα μου πει η κυρία Ντρίο. Σέβομαι την άποψή της, αλλά είναι κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω. Δεν αλλάζω τίποτα απ’ όσα έχω πει».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This