Survivor: Οι 2 υποψήφιοι – Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα εξαιτίας του Βασάλου – Ο Ηλίας δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες του

Must Read

Με όρεξη για χιούμορ ξύπνησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος κι έτσι άρχισε τα πειράγματα στους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα στην Μαριαλένα.

Το χιούμορ του όμως την ενόχλησε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Η Μαριαλένα το τελευταίο διάστημα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά επειδή δεν φέρνει πόντους στην ομάδα της και ο Βασάλος φρόντισε να την χτυπήσει εκεί που πονάει λέγοντάς της: «Θα φέρεις κανένα πόντο σήμερα;»

«Σε παρακαλώ, είναι παίκτρια ψυχολογίας. Μην της χαλάς την ψυχολογία. Την έχεις δύο εβδομάδες που την πηγαίνεις τρένο. Τι κάνεις έτσι; Ότι εγώ της ρίχνω την ψυχολογία; Όλη την ώρα… Έχεις αλλάξει και παρέες. Τις ιδέες σου τις μεταφέρουν και οι…», του απάντησε ο Σάκης εκνευρισμένος.

«Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα», είπε με την σειρά της η Μαριαλένα.

Ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα του Survivor, συνειδητοποίησε ότι: «Ο Κωνσταντίνος μετά από μήνες μου δείχνει ότι δεν έχει μάθει ποια είναι η Μαριαλένα. Όταν δεν νιώθει καλά με τον εαυτό της κι ότι είναι αυτή που θέλει, δεν της αρέσει να της κάνουν πλάκα για αυτό το πράγμα.

Ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Αν ένας φίλος σε αγαπά πραγματικά, δεν θέλει να σε στενοχωρήσει και να σε δει να κλαις. Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία. Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου».

«Με όλα αυτά, έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Μπορεί να χιούμορ μου να είναι κάπως επικριτικό, αλλά αν δεν με καταλαβαίνουν τα παιδιά μετά από έξι μήνες που τελειώνει το παιχνίδι… Λέω την αλήθεια, ενοχλεί και για να ενοχλεί θα ισχύει» έκλεισε ο Βασάλος στο Survivor.




Και ο Ηλίας Μπόγδανος όμως φαίνεται να μην ξύπνησε με πολύ καλή διάθεση αφού του λείπουν πολύ οι δικοί του άνθρωποι γεγονός το οποίο τον επηρεάζει στην αγωνιστική του απόδοση.

«Ένα συμβούλιο που μας ταξίδεψε μπροστά. Ο Γιώργος για πρώτη φορά μίλησε για το πολυπόθητο τέλος. Με ρώτησε κι εμένα πως το βλέπω και το νιώθω. Αν βλέπω τον εαυτό μου στο Γαλάτσι κι επειδή το έχω ξαναζήσει του είπα ότι το βλέπω και το θέλω. Έκανα εικόνες και θυμήθηκα τα πρώτα βήματα σε εκείνη την κερκίδα. Ήταν η πρώτη μου επαφή με τόσο κόσμο μετά το παιχνίδι. Να βλέπεις γνώριμα πρόσωπα και την οικογένειά σου, που σε έχουν πιστέψει μέχρι το τέλος κι έχουν έρθει να σε δούνε από κοντά μετά από τόσους μήνες» είπε ο Ηλίας στο Survivor πλημμυρισμένος από δάκρυα.

«Ο λόγος που είμαι εδώ, είναι οι άνθρωποί μου. Τους κάνω συνέχεια εικόνα και δεν θέλω να τους απογοητεύω. Μένει πολύ λίγο και δεν θέλω να πέφτω τώρα που είναι η τελική ευθεία. Το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και προσπαθώ πολύ να το παλέψω. Μπορεί να λένε ότι το έχω παρατήσει. Δεν το έχω παρατήσει, απλά είναι δύσκολο», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Survivor: Ο Ηλίας χάνει στα αγωνίσματα και φταίει ο Μπάρτζης γι’ αυτό…




Έφτασε η ώρα του αγώνα και ο Ηλίας για ακόμη μία φορά δεν τα πήγε καλά στον στίβο μάχης και νεύριασε τόσο πολύ που έσκισε σακί με τα δόντια του.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης δεν έχασαν ευκαιρία να το σχολιάσουν σαν τραγικό συμβάν.




Δυστυχώς όμως ο αγώνας είχε και ορισμένα απρόοπτα. Ο Σάκης είχε μία άσχημη πτώση ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του.




Η Μελίνα από την άλλη δεν έχει φέρει κανένα πόντο και το χτίζει σταδιακά για να αποσυρθεί ως τραυματίας.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας όμως γίνεται έξαλλη με τον Μάριο γιατί όπως ισχυρίζεται η ίδια της είπε πως παρόλο που πονάει να παίξει για να χάσει.




Τελικά η Μελίνα αποφασίζει να αποσυρθεί χωρίς την έγκριση της γιατρού κι έτσι η μπλε ομάδα κερδίζει πέναλτι.




Ο Σάκης όμως κερδίζει τον Μάριο και εξασφαλίζει την ομάδα του.




Η ήττα των μπλε τους οδήγησε την κάλπη. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την φορά ήταν δύο λόγο ισοψηφίας.

Πρόκειται για την Στέλλα και τον Ηλία.

Έτσι λοιπόν οι παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι η Μελίνα, ο Μπάρτζης, η Στέλλα και ο Ηλίας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This