Survivor: Οι νέες ομάδες, η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο και ο Βασάλος που «αδειάζει» την Μαριαλένα και τον Σάκη

Must Read

Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε από το παιχνίδι δεν περίμεναν οι παίκτες του Survivor και κυρίως η Μαριαλένα η οποία μάλιστα την ψήφιε.

«Στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι αποχωρεί η Μελίνα, απλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. “Τι φάση;” έκανα γιατί δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Στεναχωρήθηκα που έφυγε η Μελίνα διότι και με την δική μου ψήφο βγήκε υποψήφια και εν τέλει έφυγε».

«Το παιχνίδι όμως είναι σκληρό όπως και να έχει. Ο μοναδικός άνθρωπος που δεν θα ψηφίσω εδώ πέρα ποτέ είναι ο Σάκης, εκτός αν έρθουν έτσι οι συγκυρίες και τα πράγματα. Μακάρι βασικά να μου κοπεί το χέρι για να ψηφίσω τον Σάκη» συμπλήρωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.




Η κόκκινη ομάδα έχει μείνει με μόνο τρία μέλη αλλά η σχέση του Βασάλου με τη Μαριαλένα και τον Σάκη είναι τεταμένη, με τον πρώτο να μην διστάζει να τους «καρφώσει» για την συμπεριφορά που έχουν off camera.

«Ομάδα δεν υπάρχει εδώ και πολλές μέρες, εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάκης με την Μαριαλένα έχουν επιλέξει να φεύγουν όταν έρχονται οι κάμερες λέγοντας και καλά πως “ο Κωνσταντίνος κάνει παρέα με τους μπλε”. Ναι, κάνω παρέα με τους μπλε! Ποιο είναι το πρόβλημα; Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί off camera λένε, “έλα ρε δεν καταλάβαμε ότι ήρθαν οι κάμερες, φύγαμε επειδή νομίζαμε ότι θα έρθεις και εσύ μαζί μας”. Κάτι κουλά. Ομάδες δεν υπάρχουν, ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του» σημείωσε χαρακτηριστικά των Κόκκινων στο Survivor All Star.

«Το ξέρω όμως πάρα πολύ καιρό και δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στους 8 τελευταίους παίκτες του Survivor οπότε προχωράω, βλέπω μπροστά και κοιτάζω πως θα φτάσω στο Γαλάτσι. Τίποτα άλλο. Παιδιά, κάντε ότι θέλετε, δημιουργήστε ότι εντυπώσεις θέλετε, απομονωθείτε, κάντε τους αυτόνομους και πάμε παρακάτω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.







Το παιχνίδι έγινε ατομικό αλλά χρειάστηκε να δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες για τους αγώνες επάθλων. Αρχηγοί των ομάδων είναι η Σταυρούλα και ο Μάριος.

Η Σταυρούλα ουσιαστικά επέλεξε την κόκκινη ομάδα και ο Μάριος την μπλε.




Το έπαθλο για τα extreme sports κέρδισε τελικά νέα κόκκινη ομάδα. Ο Βασάλος πάει σε κάθε έπαθλο είτε κερδίσει είτε χάσει γεγονός το οποίο διασκεδάζει.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This