Survivor spoiler: Οι παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Must Read

Αυτήν την εβδομάδα οι παίκτες του Survivor ξεκινάνε να αγωνίζονται ο κάθε ένας για τον εαυτό του. Τα αγωνίσματα θα είναι ατομικά και τώρα είναι που οι παίκτες θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο.

Ο Βασάλος, στο επεισόδιο που θα δούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, υποστηρίζει πως υπάρχουν τρεις κλίκες και πως εκείνος είναι ο μοναδικός που «παλεύει» μόνος του. Συγκεκριμένα θεωρεί πως ο Σάκης με την Μαριαλένα, ο Ηλίας με την Σταυρούλα και η Στέλλα με τον Μάριο, δεν πρόκειται να ψηφιστούν μεταξύ τους.




Παρόλα αυτά ο καθένας θα αγωνιστεί για τον εαυτό του καθώς θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την ατομική ασυλία.

Αυτήν την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε τρία αγωνίσματα ασυλίας και σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν ο σημερινός νικητής είναι ο παίκτης που θεωρείται φαβορί όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη.

Στις 20/6 η νίκη θα είναι γυναικεία υπόθεση αφού τον Σάκη Κατσούλη θα ακολουθήσει η Μαριαλένα, η οποία το τελευταίο διάστημα είχαν οι αποδώσεις της.

Ενώ στις 21/6 νικητρία θα αναδειχθεί η Στέλλα.

Εκτός όμως από τα αγωνίσματα ασυλίας θα έχουμε και μία αποχώρηση. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, από χθες άνοιξαν για 24 ώρες οι τηλεφωνικές γραμμές προκειμένου ο κόσμος να μπορέσει να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη. με αυτήν την ψηφοφορία θα φανεί ποιος παίκτης είναι ο πιο δημοφιλής. Ο παίκτης όμως που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρεί.

Έτσι λοιπόν o πρώτος υποψήφιος για σήμερα θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ αυρίο στον τάκο θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This