Survivor: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία, ο πρώτος υποψήφιος και η στρατηγικές που έχουν πέσει στο τραπέζι

Must Read

Ένας αρκετά δυνατός παίκτης αποχώρησε από το Survivor γεγονός το οποίο δεν περίμενε κανείς καθώς θεωρούταν ένα από τα φαβορί του μεγάλου τελικού.

Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος βγήκε υποψήφιος εξαιτίας του Σάκη. Ο Μάριος θεωρεί ότι ο Ηλίας αποχώρησε εξαιτίας της παρέας με τη Σταυρούλα.



Η Σταυρούλα μόλις άκουσε από τον παρουσιαστή πως ο καρδιακός της φίλος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, πλάνταξε στο κλάμα. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας πλέον βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και εκτιμά πως στόχος των συμπαικτών της ήταν να διώξουν εκείνη αλλά την «πλήρωσε» ο Ηλίας.

«Ξεκάθαρα εμένα ήθελαν να φάνε και έφυγε ο πιο κοντινός μου άνθρωπος εδώ μέσα, ο Ηλίας. Παράπλευρη απώλεια θα πω ότι ήταν γιατί ξεκάθαρα ήθελαν μέσω του Ηλία να χτυπήσουν εμένα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Στο άκουσμα ότι αποχωρεί ο Ηλίας, ήταν το χειρότερο σενάριο για μένα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόμουν εδώ μέσα, που ήξερε τα πάντα για μένα, συζητούσαμε συνέχεια μαζί, δεν ήθελα να κάθομαι με κανέναν άλλον. Ήταν ο μόνος πραγματικά που ήταν αληθινός και παρέμενε αυτός που ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος».

«Πρέπει να είμαι η πρώτη και η τελευταία τους σκέψη όταν κοιμούνται και όταν ξυπνάνε. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Σίγουρα έχουν ταρακουνηθεί πάρα πολύ, ειδικά μετά από αυτή την αποχώρηση. Θα πω και τις δύο αποχωρήσεις αλλά σίγουρα, όταν έρχεται και δεύτερη back to back αποχώρηση, από έναν πολύ δυνατό παίκτη και στο κοινό και σαν άνθρωπο. Σου λέει… Τι γίνεται; Πως θα την διώξουμε αυτήν; Γιατί δεν φεύγει πια;» συμπλήρωσε, σε έντονο τόνο.


Η Μαριαλένα ωστόσο δεν πείστηκε από τα δάκρυα της Σταυρούλας. Σύμφωνα με εκείνη η συμπαίκτριά της υποκρινόταν αφού μιλώντας στον Σάκη του εκμυστηρεύτηκε πως: «Εχθές το βράδυ η Σταυρούλα έκλαιγε για τον Ηλία και όταν βγήκαμε γέλαγε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Είναι δυνατόν να φεύγει το στήριγμά μου από το παιχνίδι και να βγαίνω έξω από το συμβούλιο και να γελάω;».

Ακόμη ένας αγώνας ασυλίας έπρεπε να βγει εις πέρας από τους παίκτες. Τα όρια άρχισαν να στενεύουν και οι παίκτες νιώθουν εξουθενωμένοι.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Νίκος Μπάρτζης χτύπησε το κεφάλι του στο ξύλο και ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα.

«Ανοιξε; Άνοιξε; Μην περπατάς, μην περπατάς», φώναζαν οι συμπαίκτες του ανήσυχοι.
«Ο τραυματισμός του Νίκου δεν εμπνέει κάποια ανησυχία οπότε συνεχίζουμε από το ίδιο σημείο από το οποίο μείναμε», είπε ο Γιώργος Λιανός ηρεμώντας τα πνεύματα.

Την ασυλία κέρδισε για ακόμη μία φορά ο Σάκης.


Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας στο τέλος του αγώνα αποκάλυψε πως έχει ένα πλάνο που αφορά την ψηφοφορία αλλά αυτήν την φορά δεν έχει κάποια συμφωνία με τον Μπάρτζη.

Το Survivor πλησιάζει στον τελικό και ο παρουσιαστής ζήτησε από τους παίκτες να μιλήσουν για την εμπειρία τους στο φετινό reality επιβίωσης.
Ο Μάριος Πρίαμος αποκάλυψε πως είναι δύο οι λόγοι που τον έκαναν να πει το ναι να συμμετέχει στο φετινό παιχνίδι, ωστόσο μας αποκάλυψε τον έναν από αυτόν τονίζοντας πως ήταν η παρακίνηση του κόσμου.
Τον λόγο μάλιστα πήρε ο Σάκης, ο οποίος μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον συμπαίκτη του αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το όνομα Πρίαμος δεν είναι το επίθετό του αλλά το όνομα του πατέρα του. Στην συνέχεια ο περσινός νικητής του Survivor αναφέρθηκε στον πατέρα του αλλά και στον πατέρα του Μάριου κάνοντας τον παίκτη της μπλε ομάδας να συγκινηθεί.

Μετά από αυτήν την όμορφη στιγμή όμως οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.
Για ακόμη μία φορά την τιμητική του είχε ο Νίκος Μπάρτζης.
«Το περίμενα! Όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, παίζουμε στρατηγικά και μετά την 24ωρη ψηφοφορία έχω βγει υποψήφιος αρκετές φορές», τόνισε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This