Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και η στρατηγική του Σάκη με τον Μπάρτζη

Must Read

Ψύλλους στα άχυρα ψάχνουν οι παίκτες του Survivor, αφού ενώ είναι εμφανές πως όλοι έχουν στρατηγική για να φτάσουν στον τελικό, κατηγορούν ο ένας τον άλλον γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην καρύδα που του άφησε ο Νίκος Ασημακόπουλος, άρχισε να αναρωτιέται γιατί ο Ηλίας και η Σταυρούλα άλλαξαν την ψήφο τους και δεν ψήφισαν εκείνον όπως συνήθιζαν και ψήφισαν την Μαριαλένα, κάνοντας λόγο ότι φοβούνται επειδή είναι αρκετά αγαπητός στο κοινό.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα από την μεριά τους θεωρούν πως η Σταυρούλα προσπαθεί να προσεγγίσει τους δυνατούς για να μην βγει υποψήφια.

«Βλέπω λίγο αλλαγή συμπεριφοράς από την Σταυρούλα. Χθες σε όλο τον αγώνα δεν μου μίλαγε και μόλις τελείωσε ο αγώνας με είχε από κοντά» τόνισε ο Σάκης Κατσούλης στη σύντροφο του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία αποκρίθηκε πως «το ίδιο μου είπε χθες και η Στέλλα. Το πιστεύεις; Ότι δεν της μίλαγε ποτέ και ότι με το που πήρε την ατομική ασυλία, πηγαίνει και την αγκαλιάζει και της μιλάει».
«Σίγουρα η τελευταία αλλαγή συμπεριφοράς της Σταυρούλας, πριν και μετά από τον χθεσινό αγώνα, μόλις κατάλαβε ότι μπορεί και να είμαι εγώ ο MVP μιας και έκανα 11 νίκες, είναι για το ενδεχόμενο του καινούργιου κανόνα που λέει ότι αν κάποιος βγει MVP μπορεί να δώσει κάποιον στον τάκο. Οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η Σταυρούλα που με πλησιάζει με σκοπό να κερδίσει την εύνοια μου και να μην την δώσω στη διαδικασία της ψήφισης και στη διαδικασία του τάκου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.
Παρόλα αυτά κατά τη διάρκεια του αγώνα για την τρίτη ασυλία, ο Νίκος άνοιξε τα χαρτιά του και έκανε συμφωνία με τον Σάκη για να γλιτώσουν την Μαριαλένα από την ψηφοφορία.

Έτσι λοιπόν οι δύο παίκτες κανόνισαν τους υποψηφίους απροκάλυπτα.


Η Μαριαλένα αρχικά διαφωνούσε με αυτήν την συμμαχία. Όταν όμως ο Σάκης της εξήγησε το πλάνο του Νίκου για τη σωτηρία της, φάνηκε να συμφωνεί.
Ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο απέδειξαν το αντίθετο αφού ο Σάκης δεν άφησε την σύντροφό του να κερδίσει με αποτέλεσμα εκείνη να του κάνει μούτρα
Τον αγώνα ασυλίας κέρδισε για ακόμη μία φορά ο Σάκης.

Στην συνέχεια οι παίκτες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού για την δεύτερη ψηφοφορία.

Η παίκτρια που ακολούθησε το Νίκο στον τάκο ήταν η Σταυρούλα.

Μεγάλη ένταση όμως δημιουργήθηκε στο Συμβούλιο αφού η Μαριαλένα κατηγόρησε τον Ηλία και την Σταυρούλα πως έχουν «λερωμένη την φωλιά τους».
Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του παιχνιδιού, ο Σάκης θα μπορούσε να ορίσει τον τρίτο υποψήφιο. Έτσι λοιπόν, τήρησε την συμφωνία με τον Μπάρτζη, αφού αποφάσισε ο Ηλίας να βρεθεί στην θέση του υποψηφίου.

Στο άκουσμα αυτό, η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως: «Προτιμώ να φύγω εγώ αντί του Ηλία, τόσο στρατηγικά κινούμαι»

Ο Νίκος όμως δεν πείστηκε από το ξέσπασμα της συμπαίκτριάς του, καθώς θεωρεί πως κινείται στρατηγικά και κατευθύνει ψηφοφορίες, αφού δεν επέλεξε τον φίλο της Ηλία για την ομάδα της αλλά τον Σάκη.
«Τι παράσταση είναι αυτή; Αυτό που ζούμε είναι παράνοια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο παίκτης τελικά που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το Survivor ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου», είπε αρχικά ο παίκτης της μπλε ομάδας.
«Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου» παραδέχθηκε με την καλή του φίλη  Σταυρούλα να ξεσπάσει σε κλάματα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This