My Style Rocks: H παίκτρια που αποχώρησε, ο τσακωμός της Νικόλ με την Σελένη και η παίκτρια που «τραμπούκησε» τον Στέλιο Κουδουνάρη

Must Read

To My Style Rocks φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και οι παίκτριες που έχουν φτάσει μέχρι τον ημιτελικό εκτός τα outfits που είχαν να παρουσιάσουν στους κριτές, κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας και μία δοκιμασία.

Έπρεπε λοιπόν να ντύσουν μία παλιά παίκτρια. Η Αναστασία αποφάσισε να επιμεληθεί το ντύσιμο της Τζένης Γεωργιάδη. Η εν λόγω παίκτρια είχε βρεθεί στο πλατό του reality μόδας το 2020 και μάλιστα ήταν από τις παίκτριες που έκανε αισθητή την παρουσία της τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές όσο και με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, κάτι το οποίο έκανε και στην χθεσινή της εμφάνιση.

Όταν η Τζένη βρέθηκε μπροστά στους κριτές ο Στέλιος Κουδουνάρης εξέφρασε την ένσταση που έχει αναφορικά με την ενδυματολογική της επιλογή.

Συγκεκριμένα είπε πως: «Όλο το πάνω είναι ωραίο αλλά δεν μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια, σχεδόν καθόλου. Κατά τα άλλα μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το τιρκουάζ χρώμα με τα γάντια, όλο το πάνω κομμάτι και γενικά καλά πήγες. Να μην αλλάζαμε όμως παπούτσια;».

Η διαγωνιζόμενη όμως φάνηκε πως δυσαρεστήθηκε με την άποψη του κριτή με τον ίδιο να λέει: «Χριστέ μου! Σαν να μην πέρασε όντως μια μέρα! Θα είχε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά, Τζένη, αν ήταν χοντρό το παπούτσι! Ναι, ναι».

«Θα μου φέρει την τσάντα στο κεφάλι, παιδιά» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Στέλιος Κουδουνάρης κάνοντας τους πάντες να λυθούν στα γέλια στο πλατό.

Εντάσεις όμως υπήρχαν και στο δεύτερο σκέλος του ημιτελικού με την Σελένη, η οποία το τελευταίο διάστημα νιώθει πως δέχεται πυρά από τις συμπαίκτριές της επειδή, όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια, την φθονούν.
Η Νικόλ φαίνεται να δυσανασχετεί με τα όσα ειπώθηκαν από την συμπαίκτριά της και όση ώρα μίλαγε στους κριτές, εκείνη γελούσε ειρωνικά και μουρμούραγε πως βαριέται και καλύτερα θα ήταν να κοιμόταν.

Ο Δημήτρης Σκουλός αντιλήφθηκε πως η Νικόλ ενοχλήθηκε με όσα άκουσε από τη συμπαίκτρια της, και όταν ήρθε η σειρά του να κρίνει την Σελένη, απευθύνθηκε στη Νικόλ για να της ζητήσει τον λόγο που είχε αυτήν την άσχημη συμπεριφορά.
 

Δημήτρης Σκουλός: Νικόλ τι συμβαίνει και τόση ώρα γελάς, γελάς; Σε βλέπω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Νικόλ: Είμαι χαρούμενο κορίτσι.

Δημήτρης Σκουλός: Τι συμβαίνει; Με κοροϊδεύει τώρα. Όταν ένας άνθρωπος ανοίγει την καρδιά του και εσύ να γελάς δεν είναι κομψό.

Νικόλ: Για τη Σελένη λέτε; Ποιος τη φθονεί;

Σελένη: Έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι.

Νικόλ: Έχω κουραστεί ρε Σελένη.

Σελένη: Άμα έχεις κουραστεί, πέσε για ύπνο να χαλάρωσεις!

Η ώρα της κρίσης έφτασε και οι κριτές έπρεπε να πάρουν την δύσκολη απόφαση και να διώξουν μία από τις παίκτριες.
Η παίκτρια που αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό, ήταν η Χριστιάνα.
«Ήταν πολύ μεγάλο το ταξίδι και για τις τρεις σας. Είστε εδώ από την πρώτη μέρα με πολύ κόπο, πολύ άξιες και οι τρεις. Είναι σαν να είστε και οι τρεις στον τελικό. Πρέπει όμως κάποια δυστυχώς να φύγει, είναι η πιο δύσκολη αποχώρηση όλης της σεζόν. Ίσως είναι και η πιο άδικη γιατί μας χωρίζει ένα επεισόδιο από τον τελικό, είμαστε σχεδόν στον τελικό αλλά πρέπει να αποχωρήσει ένα κορίτσι. Και αυτό είναι η Χριστιάννα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks.

Στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης, όμως, η Χριστιάννα Κατσιέρη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση ξεσπώντας σε κλάματα με αναφιλητά.


Η ίδια ωστόσο εξήγησε πως: «Είναι δάκρυα χαράς, νιώθω ανακούφιση». Η νεαρή πρώην πλέον παίκτρια θεώρησε πως ήταν δίκαιη απόφαση των κριτών και έφυγε με το κεφάλι ψηλά.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This