Firts Dates: Το σχόλιο για τους «αερόσακους» κατέστρεψε το ραντεβού τους

Must Read

Στο First Dates βρέθηκαν η Άντζελα και ο Μπάμπης προκειμένου να βρουν το ταίρι τους όμως το ραντεβού τους δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν καθώς ένα σχόλιο στάθηκε η αφορμή για να το καταστρέψει.

Ο 50χρονος από την Θεσσαλονίκη σχολίασε το στήθος της 48χρονης Ολλανδής γεγονός το οποίο δεν της άρεσε και το εξέφρασε στο τέλος του ραντεβού.

«Έβαλα τους αερόσακους μέσα! Για να μην βλέπεις τους αερόσακους» υπογράμμισε η 48χρονη Θεσσαλονικιά, κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με την μπλούζα της, μόλις κάθισαν μπροστά στις κάμερες.

«Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ», πρόσθεσε, με τον Μπάμπη να απαντά πως: «Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω και συγγνώμη. Από την στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες, “μου αρέσει να είσαι ειλικρινής”, αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα».

Άντζελα: Ναι αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που τον κάνεις να… Δεν ήξερα δηλαδή τι να απαντήσω!

Μπάμπης: Εγώ που να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;

Άντζελα: Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το σεξουαλικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα.

ΜπάμπηςΕντάξει, είναι η άποψη σου και την σέβομαι αλλά δεν πρέπει να πεις σε μένα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πω. Συμφωνώ ότι μπορεί να ήταν άστοχο αυτό που είπα αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι θα πω και τι δεν θα πω. Γιατί αυτό είπες τώρα, προηγουμένως.

Έτσι λοιπόν αποφασίσανε πως δεν θέλουν να ξαναβγούν μαζί ραντεβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This