Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και η «κομπλεξική» Σταυρούλα

Must Read

Οι παίκτες του Survivor εξακολουθούν να ρίχνουν τα βέλη τους στην Σταυρούλα, καθώς θεωρούν πως έχει αλλάξει συμπεριφορά.

Ο Νίκος Μπάρτζης μάλιστα κατηγορεί την Σταυρούλα ότι είναι επιλεκτική στους διαλόγους που κάνει και δεν απέχει συνολικά.

«Όταν έφυγε ο Ηλίας κάναμε κουβέντα για τα σκυλιά μας, δεν μπορεί να το αρνηθεί», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης της μπλε ομάδας.


Από την άλλη η Στέλλα «άδειασε» την Σταυρούλα λέγοντας πως: «Δεν είμαι μαλωμένη μαζί της, αντιθέτως αυτή ίσως και να έχει κόμπλεξ μαζί μου. Το ότι λέω την αλήθεια, δυο φορές έχω πει την αλήθεια στο συμβούλιο, είναι αυτό που την έχει πειράξει. Της έχω εξηγήσει και off camera πως ότι δω και με ενοχλήσει ή μου ζητήσει ο Γιώργος Λιανός τον λόγο, θα το πω και θα τοποθετηθώ» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας απευθείας στην κάμερα.
«Τόσο κακό είναι δηλαδή να πω την αλήθεια; Αν κάποιους τους πειράζει αυτό, ίσως μάλλον αυτοί να έχουν το λάθος να το πω έτσι» κατέληξε.

H Σταυρούλα ούσα απογοητευμένη από τους συμπαίκτες της προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και αποφασίζει να πάρει τις αποστάσεις της.

«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω όλη αυτή την ψευτιά. Τους βλέπω πριν και μετά τον αγώνα να σχεδιάζουν τι θα πουν να ψιθυρίζουν, νιώθω ότι παίζω σε ένα έργο που είμαι η πρωταγωνίστρια και πρέπει να τη χτυπάνε όλη την ώρα. Για να φτάσουν στην τετράδα όσο πιο ακίνδυνα μπορούν θα πουλούσαν και την ψυχή τους, αυτό έχω καταλάβει. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό όλο αυτό και αποφάσισα ότι ούτε την καλημέρα μου δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι», τόνισε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.


Παρόλα αυτά είναι αποφασισμένη να προσπαθήσει να κερδίσει την ασυλία προκειμένου να τους χαλάσει, όπως λέει και η ίδια χαρακτηριστικά, τα σχέδια.


Η ώρα του αγωνίσματος έφτασε και όπως μπορεί να διακρίνει κανείς οι παίκτες είναι εξουθενωμένοι με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να βγάλουν εις πέρας τα αγωνίσματα και πολλές φορές να υπάρχουν ατυχήματα.
Αυτήν την φορά ατύχημα είχε ο Μάριος, ο οποίος την ώρα που αγωνιζόταν με την Μαριαλένα είχε μία άτσαλη πτώση. Συγκεκριμένα έπεσε με το κεφάλι σε κατασκευή και στραμπούληξε το πόδι του, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να διακόψει τον αγώνα.
Ο Κύπριος παίκτης όμως αρνήθηκε να τον δει γιατρός και συνέχισε να παίζει.
Ο ίδιος μάλιστα κέρδισε και τον αγώνα.

Μπορεί ο Σάκης να είχε σερί νίκες όσον αφορά την ασυλία, χθες όμως την τιμητική του είχε ο Μάριος.

 

«Αφιερώνω τη νίκη στον πατέρα μου για προσωπικούς λόγους», ανέφερε ο Μάριος που κέρδισε την ατομική ασυλία.


Στην συνέχεια όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία αλλά και για την αποχώρηση ενός παίκτη.
Το παιχνίδι έχει γίνει σκληρό και ήδη οι παίκτες έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και προσπαθούν να βγάλουν ο ένας τον άλλον στον τάκο προκειμένου να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.
Αυτήν την φορά είδαμε την πιο υποχθόνια ψηφορορία αφού ο Σάκης συνεννοήθηκε με τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για να βγάλει εκτός τη Σταυρούλα.

«Ήρθε η ώρα να πάρω το δικό μου ρίσκο», είπε ο Σάκης για την κομπίνα που έστησε.


Στην συνέχεια ο Σάκης, ως MVP, κλήθηκε να βγάλει στον τάκο έναν ακόμη παίκτη και όπως ήταν αναμενόμενο, διάλεξε την Σταυρούλα.


Η Σταυρούλα φάνηκε να το περίμενε. «Δεν πέφτω από τα σύννεφα, θα κριθεί για τις πράξεις του», είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως έχει κουραστεί  από την όλη υπόθεση.

«Χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι εδώ με την αξία μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι έχω τύψεις για το οτιδήποτε, δεν θα με βγάλουν όμως εμένα ότι είμαι το τέρας εδώ μέσα και ότι έχω κάνει τα απάνθρωπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα» είπε η 26χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

Τελικά η Σταυρούλα ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το reality επιβίωσης.
«Το πέτυχαν, μπράβο τους», σημείωσε η πρώην πλέον παίκτρια.
Στην ερώτηση ποιον θα ήθελε να δει νικητή η ίδια δήλωσε πως όσοι θα ήθελε να κερδίσουν έχουν αποχωρήσει όμως αν είχε να διαλέξει ανάμεσα στους παίκτες που έμειναν θα ήθελε: «Να κερδίσει ο Σάκης, ξέρω πως είναι να κουβαλάς μια ομάδα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This