Survivor: Η σφοδρή επίθεση στην Σταυρούλα και η «γκρινιάρα» Μαριαλένα

Must Read

Η Σταυρούλα αποχώρησε από το Survivor και το γεγονός αυτό φαίνεται πως χαροποίησε τους παίκτες που έμειναν πίσω στον Άγιο Δομίνικο καθώς αυτός ήταν ο στόχος τους.

Η Στέλλα και η Μαριαλένα μάλιστα μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης έκαναν σφοδρή επίθεση κατά της πρώην συμπαίκτριά τους, και κάνοντας λόγο για έπαρση.

«Πότε Σταυρούλα μάς κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση και το θεωρείς αυτό; Το ότι είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, ναι, αδιαμφησβήτητα αλλά για να βρισκόμαστε εμείς εδώ ίσως κάτι να έχουμε κάνει καλά! Ίσως αναρωτήθηκες αν αξίζουμε και βρισκόμαστε εδώ πέρα; Αναρωτήθηκες αν ο κόσμος θέλει να μας βλέπει εδώ; Κάποιοι παίκτες παραμένοντας 8, 9, 10 φορές; Έχεις, Σταυρούλα μου, τεράστια έπαρση και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό». Ήταν τα λόγια της Στέλλας στο que καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών ήταν τεταμένες.


«Βλέπαμε έναν χαρακτήρα να αλλάζει μέρα με τη μέρα, συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι και έγινε», είπε η Μαριαλένα από την πλευρά της.

Στην συνέχεια οι παίκτες βρέθηκαν στον στίβο μάχης για ένα πολύ ωραίο έπαθλο. Η Μαριαλένα δεν κέρδιζε σε κάθε αναμέτρηση με τον Σάκη να περιμένει ότι η σύντροφός του θα γκρινιάξει, γεγονός το οποίο το εξέφρασε.

Μαριαλένα: Ρε Σάκη, δε γκρινιάζω και μου λες ότι θα γκρινιάξω

Σάκης: Μα μου λείπει. Το έχω συνηθίσει, πάνω από 300 παιχνίδια

Μαριαλένα: Α, πες ότι σου λείπει… Μη με κατηγορείς έτσι

Σάκης: Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς γκρίνια

Μαριαλένα: Αφού σου έχω γίνει απαραίτητη

Σάκης: Αυτό είναι άλλο κομμάτι. Μου έχεις γίνει, όχι για τη γκρίνια σου. Αν δε γκρινιάξεις μια μέρα λέω “γιατί;” Ανησυχώ για την υγεία σου

Μαριαλένα: Δεν είμαι γκρινιάρα, είμαι νευρική… Η μαμά μου μου είπε να μη σου γκρινιάζω


Στην αναμέτρηση όμως που είχε με τον Μάριο ξέσπασε κατά του Σάκη γιατί σύμφωνα με εκείνη δεν της έδωσε σωστές οδηγίες.
«Εντάξει, ρε φίλε! Πες του μου και εσύ! Αφού είναι λάθος» φώναξε με τον Σάκη να διαμαρτύρεται για την κατσάδα που έφαγε.

«Μα που να το καταλάβω; Εγώ σωστή την έβλεπα την δίεση! Σωστή την έβλεπα την δίεση εγώ! Γιατί είναι λάθος» είπε όλο φούρκα.


Στην συνέχεια έπαιξε ο Σάκης με την Μαριαλένα μαζί και έκανε το λάθος να μην την αφήσει να κερδίσει.
Η Μαριαλένα ούσα αγανακτισμένη από το γεγονός ότι ο σύντροφός της είναι πολύ καλός παίκτης και του είπε χαριτολογώντας: «Μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ, έλα έφυγες»


Η Μαριαλένα έχασε από την Στέλλα με αποτέλεσμα να χάσει την τελευταία της ζωή και να βγει εκτός παιχνιδιού και για άλλη μία φορά τα έβαλε με τον Σάκη.


Ο Σάκης όμως δεν πτοήθηκε και κέρδισε τον αγώνα. Ο Mvp είχε την επιλογή να πάρει μαζί του δύο ακόμη παίκτες και να πάνε να απολαύσουν μασάζ με σοκολάτα αλλά και ιταλικό φαγητό. Όπως ήταν αναμενόμενο διάλεξε την Μαριαλένα και στην συνέχεια το Νίκο


Η παίκτρια προκάλεσε τον σύντροφό της να δοκιμάσει τη σοκολάτα πάνω της. «Δοκίμασέ με» του είπε με εκείνον να της απαντάει «Μη με προκαλείς!»

Μαριαλένα, Σάκης και Νίκος απολαμβάνουν το έπαθλο.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This