«Σασμός»: Aυτό θα είναι το τέλος του ρόλου της «Άσπας»

Πως θα αποχωρήσει η Άσπα από τη σειρά του Alpha;

Must Read

H Bέρα Μακρομαρίδου αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες πως ο ρόλος της στο «Σασμό» ολοκληρώθηκε στο τέλος του δεύτερου κύκλου και δε θα συμμετέχει στην επόμενη σεζόν.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 29 Ιουνίου είδαμε ότι ο Μύρωνας χώρισε μαζί της και έφυγε από το σπίτι όταν κρυφάκουσε ότι εκείνη έδωσε την εντολή στο θείο της να σκοτώσει τον Κώστα. Ο χωρισμός της αλλά και η αποκάλυψη της αλήθειας την καταρράκωσε.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής η Άσπα δεν αντέχει άλλο να μείνει στην Άνω Ποριά και θέλει να κλειστεί σε μοναστήρι όμως ο παπα-Μιχάλης την αποτρέπει. Έτσι εκείνη αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία. Μάταια η Αργυρώ, Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να τη μεταπείσουν όπως και ο Τόλης, όμως δεν τα καταφέρνουν.

Η Μαρίνα πιέζει τον Παύλο να της πει γιατί η Άσπα θέλει να φύγει. Αυτό δεν θα αλλάξει τα πράγματα. Η Άσπα μαζεύει τα πράγματά της, αποχαιρετά τα αγαπημένα της πρόσωπα και παίρνει το αεροπλάνο που θα την πάει σε άλλη ήπειρο για πάντα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This