Έξαλλος ο Μπιμπίλας με τα αρνητικά σχόλια για το outfit του στην ορκωμοσία της Βουλής: «Γιατί στέκεστε στα εξωτερικά και όχι…»

«Αν δεν θέλετε να το καταλάβετε ή δεν μπορείτε να συλλάβετε αυτό που λέω, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε»

Must Read

Χθες πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Βουλής και τις εντυπώσεις έκλεψε ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζώρτζια Κεφαλά με την ενδυματολογική τους επιλογή.

Δείτε επίσης: Η Τζώρτζια Κεφαλά αν μη τι άλλο πήγε στην ορκωμοσία ως ο εαυτός της

Το outfit του προέδρου του ΣΕΗ, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με πολλούς να τον αποθεώνουν, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως δεν ήταν κατάλληλο για την περίσταση.

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το πουκάμισο που φόραγε στην Ορκωμοσία της Βουλής, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου τόνισε πως: «Δεν με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων, γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από ‘δω και από ‘κει. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε, δεν πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όσον αφορά τα παπαγαλάκια, όλοι γνωρίζουν πως εγώ ζω με πάρα πολλούς παπαγάλους, ότι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου».


Οι δηλώσεις του αυτές φαίνεται ως δυσανασχέτησαν την ομάδα της εκπομπής του Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει μεταξύ άλλων πως: «Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχουμε συναίσθηση του που πάμε, ποιοι είμαστε και του τι πάμε να υπηρετήσουμε».

 

Ο Σπύρος Μιμπίλας, που παρακολουθούσε την εν λόγω εκπομπή, μετά τις τοποθετήσεις της παρουσιάστριας και των συνεργατών της, βγήκε στον αέρα και με έντονο ύφος τους είπε πως πρέπει να εστιάσουν στο έργο του και όχι στις στιλιστικές του επιλογές.

«Δεν έχετε προσέξει ότι κρατάω το σακάκι; Γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση; Εσείς μπορεί να λέτε ότι δεν σας αρέσει, εμένα μου αρέσει. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν πρωτόκολλα, δεν τα ακολουθώ και δεν τα πιστεύω. Λέτε συνεχώς “σύμφωνα με το πρωτόκολλο” το οποίο δεν υπάρχει. Γιατί στέκεστε στα εξωτερικά και όχι στο έργο που θα κάνει η Πλεύση Ελευθερίας;

Για εμάς η τελετή ορκωμοσίας ήταν γιορτή. Στη γιορτή βάζω κάτι χαρούμενο και κάτι που με εκφράζει. Αυτό, αν δεν θέλετε να το καταλάβετε ή δεν μπορείτε να συλλάβετε αυτό που λέω, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Δείξτε και φωτογραφία μέσα από τη Βουλή, με το σακάκι. Αυτή είναι η διαφωνία μας, το τι είναι ευπρεπές ντύσιμο. Βάζετε ταμπέλες στα πράγματα και δεν μου αρέσει», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This