Παγιδευμένοι: Η Άννα παντρεύεται τον Δημήτρη και μετά τον σκοτώνει

Must Read

Μεγάλη ανατροπή αναμένεται να δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» αφού σύμφωνα με τον Τηλεθεατή η Άννα αφού παντρευτεί τον Δημήτρη μετά θα τον δολοφονήσει.

Βρεθήκαν παγιδευμένοι σε μια πολύ σκοτεινή υπόθεση, που ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή τους και στάθηκε αφορμή για να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας. Τα δύο τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς φέρνουν τη δικαίωση, αλλά σηματοδοτούν και την αρχή μιας νέας παράξενης ιστορίας που θα μας απασχολήσει τη νέα σεζόν… Γιατί η Άννα σκότωσε τον Δημήτρη;

Πίστεψε ότι είναι παντοδύναμος και κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει. Η Άννα όμως, με τη βοήθεια της Υβόννης και του Νίκου, καταφέρνει να παγιδέψει τον Αλέκο και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Καθώς εκείνος συνειδητοποιεί ότι το τέλος του πλησιάζει, θα κάνει τις τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις, που θα οδηγήσουν σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Μέσω του δικηγορικού του γραφείου, ο Χατζής έκανε ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι έρευνες ξεκινούν και μέσα στο χρηματοκιβώτιό του βρίσκεται και το κινητό του Άκη, που δίνει τη λύση του μυστηρίου για τη δολοφονία του Κοσμά. Όπως θα αποκαλυφθεί, δεν ήταν ο Θοδωρής αυτός που τον σκότωσε, αλλά ο κολλητός του φίλος, ο οποίος τον αποτελείωσε με δύο σφαίρες κατ’ εντολή του Αγγέλου. Η Άννα παρακολουθεί σοκαρισμένη το βίντεο με τις τελευταίες δραματικές στιγμές του πατέρα της…

Ο Θοδωρής αφήνεται ελεύθερος. Έξω από τη φυλακή τον περιμένει η οικογένειά του. Πρώτος ο Δημήτρης του ανοίγει την αγκαλιά του και τον καλωσορίζει στη νέα του ζωή.

«Ό,τι κι αν έγινε, ό,τι κι αν βιώσαμε, σημασία έχει ότι, μετά από τόσο καιρό, είμαστε και πάλι μαζί σαν οικογένεια. Ας το ζήσουμε!», του λέει. Λίγες μέρες μετά, ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές για να ξεφύγει λίγο το μυαλό του και να χαλαρώσει. Λογαριάζει όμως χωρίς την Άννα, η οποία εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του, κάνοντάς του την πιο όμορφη έκπληξη. Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και μπορούν επιτέλους, αν και διαζευγμένοι, να ζήσουν τον έρωτά τους.

Όσο γρήγορα πήραν διαζύγιο, τόσο γρήγορα αποφασίζουν και να ξαναπαντρευτούν. Ο Δημήτρης και η Άννα έχουν ετοιμάσει μια ρομαντική τελετή, ενώ κουμπάροι τους είναι ο Σταύρος και ο Ανδρέας, που αποδείχθηκαν πραγματικοί φίλοι στα δύσκολα και τους στάθηκαν στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασαν. Κι εκείνοι, όπως και το ζευγάρι, νιώθουν ανακουφισμένοι έπειτα από πολύ καιρό. «Ο Θεός να μας ευλογήσει να παντρευτούμε κι εμείς!», λέει γελώντας ο Ανδρέας στον Σταύρο, καθώς τον παρατηρεί να κοιτάζει την Αγγελική.

Λίγο αργότερα, η Άννα και ο Δημήτρης ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. «Αυτό ήταν! Δεν έχει άλλες ανοησίες, έτσι;», τον ρωτά εκείνη. «Ποτέ! Να ξέρεις ότι αν χωρίσουμε ξανά, θα είναι μόνο γιατί άφησα την τελευταία μου πνοή. Μόνο τότε μπορεί να συμβεί», της απαντά εκείνος και την αγκαλιάζει.

Τα λόγια του Δημήτρη στο γάμο του με την Άννα αποδεικνύονται προφητικά. Έξι μήνες μετά, ο Ανδρέας περνά χειροπέδες στην κουμπάρα του και την οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα. Εκείνη ζητά να καταθέσει εγγράφως την απολογία της. Καθώς του την παραδίδει, εκείνος αρχίζει να της φωνάζει: «Έτσι; Έγραψες και τελείωσες; Αυτό είναι όλο;». Η Άννα δεν αντιδρά. Καταρρακωμένος ο Ανδρέας, την κοιτάζει στα μάτια και τη ρωτά: «Τώρα πες μου, πώς το έκανες αυτό; Πώς σκότωσες τον Δημήτρη;».

https://www.youtube.com/watch?v=soboHOHz998

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This