Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος, ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία και τα άσχημα ξεσπάσματα της Μαριαλένας

Ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη.

Must Read

Μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό έχουνε φτάσει οι παίκτες του survivor και προσπαθούν να φτάσουν στόχο τους προσπαθώντας να κερδίσω την ασυλία.

Έτσι λοιπόν, για αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο αγωνίσματα ασυλίας. Όπως είναι γνωστό ο παίκτης που θα κερδίσει την ατομική ασυλία δεν θα ψηφίζεται. Επομένως από τα δύο συμβούλια του νησιού θα βγαίνουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ ο MVP αφού διαλέγει και στη συνέχεια θα ανακοινώνει τον τρίτο παίκτη που θα βγει στον τάκο.

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, οι παίκτες αγωνίστηκαν με πάθος για την ατομική ασυλία. Δυστυχώς όμως ο Νίκος Μπάρτζης τραυματίστηκε για ακόμη μία φορά, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να διακόψει τον αγώνα. Ευτυχώς όμως δεν είχε κάτι σοβαρό και ο παίκτης της μπλε ομάδας ρίχτηκε ξανά στη μάχη


Η Μαριαλένα δεν θεωρείται και από τις πιο δυνατές παίκτριες του reality επιβίωσης, γεγονός το οποίο την δυσαρεστεί, ενώ είναι και ο λόγος που φοβάται ότι θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο Σάκης την έχει βοηθήσει να κερδίσει αγώνα, ενώ η Σταυρούλα είχε αποκαλύψει πως ο Σάκης όταν ήταν στην αντίπαλη ομάδα με την σύντροφό του, προσπάθησε να την προστατεύσει ζητώντας από την πρώην παίκτρια να μην αναμετρηθεί μαζί της.

Η Μαριαλένα βρέθηκε για ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με τον Σάκη ο οποίος την κέρδισε. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν έβρισκε τον στόχο και μόλις έχασε την προτελευταία της ζωή, ξέσπασε σε κλάματα.


Η Μαριαλένα δεν κατάφερε να κερδίσει την ασυλία αφού έχασε την τελευταία της ζωή από τον Μάριο και λύγισε.


Όπως σας είχαμε αποκαλύψει την ασυλία κέρδισε για ακόμη μία φορά ο Σάκης.


Ο Σάκης αφιέρωσε τη νίκη του στην αγαπημένη του με εκείνη να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.



Και ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας. Υποψήφιος είναι για ακόμη μία φορά ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα.

«Θέλουν να με διώξουν πολύ τα παιδιά και δεν τους κάνω το χατίρι. Όχι, δεν θα φύγω», είπε γελώντας ο Νίκος Μπάρτζης, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ την υποψηφιότητά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This