Survivor- Χείμαρρος η Σταυρούλα: Οι αποκαλύψεις για Σάκη, Μαριαλένα και Μάριο που τους «καίνε»

Must Read

Για την αποχώρηση της από το survivor αλλά και για τις αιχμές των συμπαικτών της μίλησε η Σταυρούλα και στην εκπομπή «Πρωινό μας», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Οι παίκτες έχουν φτάσει στην τελική ευθεία και το μόνο τους μέλημα είναι πως θα κερδίσουν το έπαθλο. Έτσι λοιπόν «έχουν βγάλει τα μαχαίρια» και προσπαθούν «να φάνε ο ένας τον άλλον» προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους.

Η Σταυρούλα μιλώντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής του ΣΚΑΪ δήλωσε πως ο μόνος που το παραδεχόταν ήταν ο Νίκος Μπαρτζής.

«Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; γιατί ούτε εγώ κατάλαβα τι έχω κάνει. Σίγουρα αισθάνθηκαν κάποια απειλή και ο Νίκος είναι ο μόνο που μου το είπε. Του βγάζω το καπέλο γιατί πραγματικά είναι ο μόνο που ήρθε και μου το είπε, οι άλλοι τα έκαναν από πίσω και με έβριζαν και από πίσω», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης.

Όσον αφορά την κόντρα που είχε με τον Μάριο Πρίαμο, επειδή η εκείνη προτίμησε να διαλέξει την ομάδα της το Σάκη αντί για τον καλό της φίλο Ηλία, η Σταυρούλα αποκάλυψε πώς: «Ο Μάριος πήρε το μπλε χρώμα που ήθελε και του άφησα και την Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που δεν την τήρησε και μετά βγήκε και από πάνω».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η ξεκαθάρισε: «Για ποιο λόγο προσπαθούσαν και οι μέσα και οι έξω να βγάλουν ένα love story δεν το κατάλαβα. Δεν ήμουν σε τέτοια φάση, δεν με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Βγήκε κάποιο άλλος παίκτης εκτός από την Μελίνα να πει κάτι τέτοιο; Η Μελίνα μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια».

«Πότε πρόλαβα να ερωτευτώ; Δεν ισχύει ότι εκμυστηρεύτηκα κάτι στον Χανταμπάκη που να το είπε στον Βασάλο. Βγήκε ο Στέλιος να μου πει ότι του είπα κάτι; Δεν νομίζω. Τον Στέλιο τον αγαπώ και έχουμε τέλεια σχέση», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη λέγοντας: «Η δεύτερη που μου είχε ιδιαίτερη αδυναμία ήταν η Μαριαλένα. Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί μπορεί να σε διαβάλει όπως θα θέλει. Δεν ξέρω τι έχει μαζί μου, δέκα κουβέντες δεν έχουμε αλλάξεις όλες και όλες, ίσως έχει πρόβλημα μαζί μου από τότε που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες και την κέρδιζα. Ο Σάκης πολλές φορές δεν ήθελε να ματσάρω την Μαριαλένα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This