Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος, ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία, το ατύχημα του Μάριου και η κόντρα του με την Σταυρούλα

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor γεγονός το οποίο δεν περίμενε κανείς αλλά ούτε και εκείνος.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης έμεινε έκπληκτος μόλις άκουσε το όνομά του καθώς πίστευε ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης όσον αφορά την προτίμηση του κοινού. Πολύ αγαπητός όμως ήταν και στους συμπαίκτες του.

Η Μαριαλένα ούσα τρομαγμένη από τις εξελίξεις του Συμβουλίου, εξέφρασε την λύπη της για την αποχώρηση του φίλου της.

Ωστόσο δεν δίστασε να εκφράσει και το παράπονό της για τον φίλο της, καθώς κατάλαβε ότι η υποστήριξή του δεν θα είναι προς το πρόσωπό της.
«Με στενοχώρησε που δεν με ανέφερε πουθενά στο τέλος. Ήταν λες και κράτησε πικρία. 5,5 μήνες εδώ ρε φίλε, έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι, έχουμε περάσει από τα πιο δύσκολα από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα, δεν έχουμε αλλάξει ποτέ ομάδα και δεν έκανες μία αναφορά σε εμένα;» ανέφερε η Μαριαλένα στο Survivor.

«Λογικά κατάλαβε ότι το κοινό είναι αγωνιστικό από ό,τι κατάλαβα, ότι τους αρέσουν τα αγωνίσματα οπότε λέει ας πω τους καλύτερους παίκτες στα αγωνίσματα. Για να τους ανεβάσει. Είπε ότι θέλει να το πάρει ο Σάκης κι ενδεχομένως να του έσκασε αυτό που έγινε μεταξύ μας όταν τον είχα ψηφίσει και δεν ήθελε να αναφερθεί σε εμένα κάπως. Στενοχωρήθηκα, μου πέρασε, θέλω να είναι καλά και θα τα πούμε έξω» κατέληξε για την κίνηση του Βασάλου στο Survivor.

Στεναχωρημένη όμως φαίνεται πως είναι και η Σταυρούλα για την οποία έχει ακουστεί ότι τρέφει συναισθήματα για τον personal trainer.
«Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος. Όταν άκουσε το όνομά του ήταν κάτι που η αλήθεια δεν το πίστεψε. Νομίζαμε ότι κανένας μας δεν το πίστεψε. Νομίζαμε ότι μας έκανε πλάκα ο Γιώργος. Σίγουρα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την αποχώρησή του και για την αντίδρασή του. Σίγουρα ήταν κάτι πάρα πολύ λυπηρό και μας λείπει ήδη την παρέα του», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σε αντίθεση με την Μαριαλένα η Σταυρούλα νιώθει συγκινημένη από την κίνηση του Βασάλου, καθώς λίγο πριν την αποχώρησή του δήλωσε πως θα ήθελε για νικητή ή τον Σάκη ή την Σταυρούλα την οποία θεωρεί την καλύτερη παίκτρια απ’ όλα τα Survivor.
Η Σταυρούλα ωστόσο δηλώνει απογοητευμένη από τον Μάριο, ο οποίος την είχε ψηφίσει για προτεινόμενη επειδή ενοχλήθηκε όπως λέει που επέλεξε ως πρώτη επιλογή να πάρει στην ομάδα της τον Σάκη και όχι τον καλό της φίλο τον Ηλία.
«Είδα έναν Μάριο να μου κάνει μια επίθεση επειδή είπε πήρα ως πρώτη επιλογή τον Σάκη και δεν πήρα τον Ηλία. Με ενόχλησε πάρα πολύ το ότι ήθελε τόσο πολύ να πει κάτι για εμένα. Από εκεί που ήμασταν φίλοι και ήξερε ότι δεν ήμουν και τόσο πολύ καλά ψυχολογικά, πήγε να με πατήσει κι άλλο. Δηλαδή έτσι είναι οι φίλοι;», αναρωτήθηκε η Σταυρούλα.
«Γιατί δεν ήρθε να μου πει κάτι αν κάτι είχα κάνει λάθος; Πάντα ερχόταν και μου το έλεγε. Τώρα δηλαδή μου το φυλούσε για το τρίτο συμβούλιο. Τελικά ο καθένας κοιτάει την πάρτι του. Μετά τον Κωνσταντίνο, ο μόνος που μου έχει μείνει είναι ο Ηλίας. Μόνο αυτοί με υπερασπίστηκαν. Το συναίσθημά μου είναι απογοήτευση. Πολύ δύσκολα θα χτιστεί αυτή η σχέση ξανά. Εγώ δεν είμαι έτσι, συγνώμη», πρόσθεσε.
«Το ίδιο πράγμα έκανες κι εσύ όταν ψήφισες τον Σάκη. Δεν του είπες το παράπονό σου αλλά αντιθέτως πήγες στην κάλπη και τον ψήφισες. Το μόνο που είχες να πεις γιατί δεν είχες απάντηση ήταν ότι νιώθεις στενοχωρημένη, προδομένη, πικραμένη. Να βάλω πλάτες σε έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι το αξίζει και ότι αυτά που λέει δεν είναι μόνο για να τα πει και σε αυτό απέτυχες…», είπε με τη σειρά του ο Μάριος Πρίαμος.


Έκδηλη η απογοήτευση της παίκτριας από τον Μάριο και την επιλογή του να συστρατευτεί με το ζεύγος και την άδικη ψηφοφορία που στήθηκε σε βάρος της.
 

Οι παίκτες στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον στίβο μάχης για να το αγώνισμα ασυλίας. Κατά την διάρκεια του αγώνα που διεξήχθη ανάμεσα στον Ηλία και στον Μάριο, ο δεύτερος είχε ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα ο Μάριος την ώρα που κολυμπούσε χτύπησε το κεφάλι του με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας. Αφού του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Ο Μάριος εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του πως ανησύχησε μήπως με το χτύπημα αυτό επηρεάστηκε ο τραυματισμός του προηγούμενου τραύματος.
«Σκέφτομαι ότι είναι εδώ και εγώ έχω την επέμβαση σε αυτό το σημείο εδώ στο πρόσωπο, έχω τις βίδες», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.
Την πρώτη ασυλία τελικά κέρδισε ο Σάκης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες τις νέες συνθήκες.
«Ο MVP ο παίκτης δηλαδή ή η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα έχει ένα μοναδικό δικαίωμα. Να καθορίσει άλλον έναν υποψήφιο», αποκάλυψε.
Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση με τον Σάκη να παρακολουθεί τις εξελίξεις σαν απλός θεατής.

 


Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφου ήταν ο Νίκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This