Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και αυτός που πήγε κατευθείαν στον τελικό

Η εξομολόγηση του Μάριου στη Στέλλα.

Must Read

Το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας αγωνίστηκαν χθες οι παίκτες του survivor και ο Σάκης Κατσούλης εξέφρασε τον λόγο που επιθυμούσε να το κερδίσει

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας τόνισε  πως δεν έχει κάποια στρατηγική ωστόσο λόγω των συναισθημάτων του για τη Μαριαλένα, θα ήθελε να κερδίσει για να την προστατεύσει.



Οι προσευχές του εισακούστηκαν και τελικά κέρδισε τον αγώνα ασυλίας εξασφαλίζοντας μία θέση στο Γαλάτσι.

Ο Σάκης, όντας τρισευτυχισμένος που κατάφερε να κερδίσει αυτό το σημαντικό αγώνα, πήγε στη Μαριαλένα και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί, λέγοντάς της πόσο την αγαπάει.
Και ο Μάριος όμως εξέφρασε την εκτίμηση του προς τη Στέλλα, καθώς νιώθει πως μέσα στο παιχνίδι έκανε μία σημαντική φίλη.




Η ώρα του Συμβουλίου έφτασε και ο Γιώργος Λιανός έκανε μία σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες.
Όλοι οι παίκτες εκτός από τον Σάκη, θα βρεθούν στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν περισσότερες ζωές και ευκαιρίες. Ο αγώνας της ασυλίας δηλαδή θα είναι διπλός, γεγονός το οποίο τους ενθουσίασε.




Μετά από αυτήν την ανατροπή οι παίκτες κλήθηκαν να βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος παίκτης που βρέθηκε στον τάκο ήταν ο Νίκος Μπάρτζης. Σύμφωνα με την ψηφοφορία η παίκτρια που βρέθηκε πλάι του ήταν η Στέλλα.


Στη συνέχεια ο MVP της εβδομάδας, που είναι για ακόμη μία φορά ο Σάκης, έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στη Μαριαλένα και στο Μάριο για το ποιος από τους δύο θα είναι ο τρίτος υποψήφιος.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Σάκης επέλεξε τον Μάριο.

 

Ο κόσμος αποφάσισε και όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η παίκτρια που αποχώρησε από το survivor ήταν η Στέλλα.

«Το ένιωθα μέσα μου, το ήξερα. Είμαι καλά γιατί όλο αυτό ήταν πέραν των προσδοκιών μου εδώ που έχω φτάσει. Νιώθω ότι έχω κερδίσει. Από τους 38 παίκτες που πέρασαν από το Survivor All Star, αποχωρώ στην 5η θέση, έχοντας μόνο βγει μια φορά υποψήφια. Το κοινό με στήριξε με την αγάπη του», ήταν η πρώτη αντίδραση της Στέλλας Ανδρεάδου.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This