Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος δεν μπορεί να δεχθεί την αλήθεια της Βάσως

Must Read

Μέσα στη δίνη της ημέρας των εκλογών και τους πανηγυρισμούς των νικητών, η Αγλαΐα παίρνει το μοναδικό δρόμο που αισθάνεται πως της απέμεινε με το Στέλιο ανήμπορο, αλλά και αποφασισμένο να μην αντισταθεί άλλο.

Τυφλωμένος από το μίσος ο Χρήστος αρνείται να δεχτεί τη διέξοδο που του προτείνει η Βάσω και εκείνη ξέρει πως έφτασε η ώρα να αποφασίσει.

Η Διαμάντω αναλαμβάνει δυναμικά δράση ώστε να σπάσει την απομόνωση του Στρατή, όμως εκείνος αντιστέκεται γλιστρώντας όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι. Η Ζέτα κρατιέται όλο και λιγότερο από το όνειρο που σβήνει.

Η προειδοποίηση του Φώτη ταρακουνά τον Πόντικα και τον στρέφει εκεί που πρέπει. Η απελπισμένη προσπάθεια της Βρεττώς να βρει λύσεις για το Γιώργη και τη Νίτσα μένει άκαρπη.

Στο μεταξύ, χαρούμενη η Νίκη θα συναντήσει έκπληκτη έναν παλιό της γνώριμο. Η Διαμάντω θα προσγειωθεί αναπάντεχα στον πλανήτη της ευτυχίας καθώς ο Θοδωράκης βγαίνει από το νοσοκομείο και η ζωή θα ξαναρχίσει να μετρά.

Την ώρα που η Ζέτα αποφασίζει πως ο μόνος της προορισμός είναι ο Στρατής, η τυφλή οργή και οι ματαιώσεις εκείνου και του Χρήστου τους φέρνουν στην τελική αναμέτρηση.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This