«Super Κατερίνα»: Ποιος συνεργάτης αποχωρεί από την εκπομπή;

Kαι ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον;

Must Read

O Στέφανος Κωνσταντινίδης, έκανε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή του OPEN “Καλοκαίρι Yes” μετά το τέλος της εκπομπής “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως την ερχόμενη σεζόν δεν θα συνεχίσει στην συγκεκριμένη εκπομπή ενώ απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στη θέση του Κώστα Τσουρού. 

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Τον αγαπώ ως φίλο, ως μπαμπά με την καλή έννοια. Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά και ο Γκουντάρας. Αχ θα μου λείψεις Γκουνταράκο», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Τώρα που μιλάμε δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Δεν έχω μιλήσει με κανένα. Θα διαβάσετε και άλλα. Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω πως κάποιος κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη, μπορεί να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω. Κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος για τα σενάρια που τον θέλουν στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

Παρόλες τις δηλώσεις του πανελίστα, οι πληροφορίες του ρεπορτάζ τον θέλουν τελικά την επόμενη σεζόν στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This