Δευτέρα 17/5/2021

Χαλκιάς όπως… Πιτίνο: «Για τις “Άγριες Μέλισσες” δεν πήρα λεφτά»! (video)

Όχι μόνο δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που πήρε μέρος στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά ο Τάσος Χαλκιάς, μιμούμενος, ενδεχομένως, τον… Ρικ Πιτίνο, παραδέχεται ότι δεν πήρε φράγκο για τη συμμετοχή του!

«Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι μια σειρά που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω νέους συναδέλφους που δεν γνώριζα – ίσως ντροπή μου, αλλά δεν τους γνώριζα. Φαντάζομαι ότι λόγω της Κάτιας Δανδουλάκη βρέθηκα στη σειρά», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Ρικ Πιτίνο: «Είναι μεγάλη τιμή να αναλάβω την Εθνική και δεν πρόκειται να ζητήσω ούτε cent!»

Και, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι, για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά, δεν πήρε καθόλου χρήματα: «Δεν πληρώθηκα. Είμαι φίλος και με τον παραγωγό και αστειευτήκαμε και μεταξύ μας. Μου λέει: “Δεν φαντάζομαι να θέλεις χρήματα για να παίξεις σε αυτή τη σειρά”; Του λέω “Δεν θέλω, δεν υπάρχει λόγος“. Ένας λόγος που δεν συμφώνησα με τον κ. Καραγιάννη να πάρω λεφτά, είναι ότι, έτσι κι αλλιώς δεν είχα πάρει λεφτά και από τις δύο προηγούμενες δουλειές. Η εταιρεία που έκανε την “Ονειροπαγίδα” βάρεσε κανόνι και δεν πληρώθηκε κανείς μας και από το “Κάτω Παρτάλι” δεν πληρώθηκα ποτέ, τουλάχιστον τη δεύτερη σεζόν. Άρχισα να μην ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση γιατί δεν πληρωνόμουν. Εκείνη την περίοδο το αντιμετώπισα με κλάμα».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ