Ο Τριαντάφυλλος συνεχάρη τον Μπάρτζη και «όχι» τον Σάκη: «Κέρδισε με οριακή διαφορά»

«Έφτασες τελικό. Μόνο υπερηφάνεια στην οικογένεια και στους φίλους σου»

Must Read

Ο Τριαντάφυλλος ήταν πολύ καλός φίλος με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα, αλλά ο τραγουδιστής φαίνεται να πληγώθηκε από τον επιχειρηματία, γιατί όσο διάστημα βρισκόταν στο Survivor άρχισε να κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι, με τον οποίο είχαν κόντρα το 2021.

Ο ερμηνευτής μάλιστα εξέφρασε το παράπονό του λέγοντας πως ο Σάκης έσπασε τον όρκο που είχαν δώσει. Το γεγονός αυτό στάθηκε η αφορμή για να μην τον στηρίζει κατά την παραμονή του στο reality επιβίωσης.

Ο ίδιος μάλιστα είχε πει πως θα στηρίζει το Νίκο Μπάρτζη κάτι το οποίο φάνηκε και στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο instagram account του, μετά την ανακοίνωση του νικητή.

«Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα, του Μάριου. Μεγάλους παίκτες! Έφτασες τελικό. Μόνο υπερηφάνεια στην οικογένεια και στους φίλους σου.

Νίκο Μπάρτζη μη ξεχνάς πως πέρασες από 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες! Όλα καλά. Κέρδισε ο Σάκης με οριακή διαφορά αλλά κέρδισε όπως κέρδισες και εσύ. Μπράβο και τους δύο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This