Το ΕΣΡ ετοιμάζει «καμπάνα» για τον… χαβαλέ με την φοιτήτρια στην εκπομπή του Λιάγκα

Must Read

Η κατακραυγή που προκάλεσε ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ του στην εκπομπή του «Μεσημέρι», την προηγούμενη εβδομάδα, όπως ήταν αναμενόμενο, έστειλε στην Ανεξάρτητη Αρχή εκατοντάδες καταγγελίες.

Να θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Λιάγκας σχολίαζε το περιστατικό με την σεξουαλική κακοποίηση της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, σαν να ήταν το πιο αστείο περιστατικό του μήνα. Το πάνελ της εκπομπής του με την Κατερίνα Γκαγκάκη, την Ελένη Τσολάκη και τον Δημήτρη Παπανώτα, είχε κυριολεκτικά «λυθεί» στα γέλια, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και χιουμοριστικά σχόλια, διακωμωδώντας στο έπακρο το περιστατικό. 

Και μπορεί οι «δημοσιογράφοι» να ζήτησαν συγγνώμη, το ΕΣΡ όμως μετά την βροχή καταγγελιών ετοιμάζει ήδη κατηγορητήριο και πρόκειται να καλέσει τον σταθμό σε απολογία έως την ερχόμενη εβδομάδα. Αφού ο τηλεοπτικός σταθμός απολογηθεί με τους δικηγόρους του, το ΕΣΡ θα συνεδριάσει και θα ανακοινώσει την απόφασή του.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_Fk9sl7BNo

Δείτε επίσης: Σκηνοθέτης έπαιξε μπουνιές με παρουσιάστρια για τα μάτια του… καμεραμάν άνδρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This