Τέλος το «Πρωινό μας» από τον ΣΚΑΪ – Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

Must Read

Ριζικές αλλαγές προβλέπονται να γίνουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ, προκειμένου να εμφανιστεί δυναμικά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Τις αποκαλύψεις για το μέλλον της εκπομπής «Πρωινό μας» έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και τόνισε πως δεν θα υπάρχει αυτή η εκπομπή πλέον, αφού θα αλλάξει θεματολογία, συνεργάτες αλλά και ονομασία.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή που θα αναλάβει η παρουσιάστρια θα μεταδίδεται στη ζώνη 12:00-14:00 και το πλευρό της πλέον θα βρίσκεται το πάνε της Ελένης Τσολάκη από την εκπομπή «Open Weekend» και ο λόγος είναι η Μαρία Φραγκάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ στην θέση του θα παραμείνει ο Άγγελος Βουράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Αγγελική Γιαννακοπούλου που ήταν για πολλά χρόνια στο «Καλό Μεσημεράκι» και θα αλλάξει τελείως η θεματική, αφού θα αφαιρεθεί η στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής και θα γίνει πιο ενημερωτική.

Όσον αφορά τον τίτλο της εκπομπής, παραμένει ακόμη μυστικό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This