Φαίη Σκορδά: Η νέα ομάδα, η νέα εκπομπή και το νέο όνομα- Δείτε τη φωτό που ανέβασε η παρουσιάστρια

Εντελώς ανανεωμένη επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Must Read

Μετράμε αντίστροφα πλέον μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και όλα τα project προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στις οθόνες μας.

Ριζικές θα είναι οι αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία θα παρουσιάζει πλέον ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο, το οποίο θα ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι, παίρνοντας σκυτάλη από τους “Αταίριαστους”. Η εκπομπή θα έχει διάρκεια δυο ώρες και όλοι οι συντελεστές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες εκτός από τον Άγγελο Βουράκη θα είναι καινούργια.

Μάλιστα ο νέος τίτλος της εκπομπής θα είναι “Fay’s Time” εμπνευσμένο από το “Facetime”.

Σήμερα μάλιστα η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ μαζί με τους συνεργάτες της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με όλα τα μέλη της ομάδας της που θα δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στο πάνελ και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά θα βρίσκεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου, η Μαρία Φραγκάκη, ο Άγγελος Βουράκης, όπως και ο Νίκος Παρτσώλης. Να σημειώσουμε, πως την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η Αγγελική Γιαννακοπούλου, στη θέση της Ελεάννας Τρυφίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This