«Καλύτερα δε γίνεται»: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Δείτε το cool τρέιλερ

Must Read

Είναι το σταθερό ραντεβού μας το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου κι αυτό δεν αλλάζει. Η Ναταλία και η ομάδα της μας ενημερώνει, μας κρατά συντροφιά, μας κάνει να περνάμε όμορφα, μας δίνει χαρά. Με στυλ, καλή διάθεση, αυθεντικότητα και αμεσότητα. Σχολιάζει τα γεγονότα με τρόπο μοναδικό, δίχως στεγανά, με κοφτερή ματιά αλλά και χιούμορ.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι που δεν θα δείτε αλλού, προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, κάθονται στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» για να μιλήσουν γι αυτά που δεν θα πουν αλλού. Ρεπορτάζ που θέλουμε να δούμε, θεματολογία διαφορετική, θέματα που μας απασχολούν κι όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει η πιο συνεπής σε ύφος και συναίσθημα εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Η Ναταλία Γερμανού στα καλύτερά της, μας μεταφέρει όλη την καλή ενέργεια, το ήθος και την ήρεμη δύναμη της προσωπικότητάς της.

Μαζί της η παρέα που έχουμε αγαπήσει, οι αχώριστοι Ναταλία Αργυράκη, Δημήτρης Πανόπουλος, Εβελίνα Νικόλιζα, Γιάννης Κορδώνης και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό ρόλο και λόγο.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος καταθέτει την άποψή του για την ελληνική τηλεόραση!

Ο Χρήστος Κούτρας μας κρατά ενήμερους για όλα τα νέα της ελληνικής και διεθνούς showbiz!

Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη οργανώνει, εμψυχώνει και φροντίζει ώστε να γίνονται όλα «καλύτερα». Στη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Κώστας Γρηγοράκης.  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This