Οι κόντρες μεταξύ των εκπομπών προβλημάτισαν την Μπακοδήμου και την Σίσσυ Χρηστίδου

Must Read

Έχει παρατηρηθεί ότι στις εκπομπές υπάρχει μία κόντρα γενικότερα μεταξύ των παρουσιαστών και του πάνελ η ακόμη και μεταξύ εκπομπών.

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι όσον αφορά την δική της εκπομπή «Γεια σου» δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους.

«Επειδή υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα και ποσταρίσματα κυρίως, που δεν έχω καταλάβει τι εξυπηρετούν. Αφήνουν ένα κλίμα για εμάς ότι τρωγόμαστε. Θέλω να πω ότι εμείς όπου κι αν είμαστε και με όποια ομάδα κι αν είμαστε, ευλογούμε τον χώρο, τον αγαπάμε και τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε.

Η συγκεκριμένη ομάδα, που έχει περάσει πολλά από πέρυσι κι έχουμε αγωνιστεί πάρα πολύ είναι πολύ σκληρό το περιβάλλον, εγώ νιώθω ότι είμαστε πολύ αγαπημένοι. Εγώ σας αγαπώ μέσα από την καρδιά μου. Με ειλικρίνεια δεν κάνουμε ότι αγαπιόμαστε. Δεν τα λέμε εμείς από πίσω αλλά από μπροστά. Κάνω το σήμα του Κασσελάκη για αγάπη και ξεκινάμε» είπε η Μαρία Μπακοδήμου. απαντώντας στα δημοσιεύματα.

Παρόλα αυτά η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τους «κακά παιδιά» και τους παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση λέγοντας πως: «Είναι πάρα πολύ κουραστικό να λέμε συνέχεια και να πετάμε υπονοούμενα στον κόσμο τι γίνεται. Όποιος θέλει να βγει, ας βγει. Μακάρι κι εγώ περιμένω να ακούσω. Δεν μου έχει συμβεί εμένα να κακοποιηθώ στη δουλειά μου και θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερός άνθρωπος γενικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρουμε για ανθρώπους που ακούμε μόνο. Δεν μας έχει συμβεί, ακούμε μόνο ή μας έχει συμβεί σε πιο light επίπεδο» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Αλλά να πετάμε συνεχώς υπονοούμενα στον κόσμο ότι δεν ξέρετε τι γίνεται και θα σας πούμε εμείς και τελικά δεν λέμε τίποτα… Ας πει όποιος έχει να πει. Αισθάνομαι ότι πετά ο ένας παρουσιαστής καρφιά στον άλλον χωρίς να λέει ποιος ακριβώς είναι και υπονοούμενα. Όποιος θέλει, ας βγει να μιλήσει. Ποιος τον σταματάει; Δεν είναι ψέματα, έχουμε ακούσει πάρα πολλά, αλλά και αυτά που έχουν φτάσει και στα δικά μου αυτιά για ανθρώπους, εγώ δεν ήμουν μπροστά. Έρχεται η πληροφορία, αλλά αν δεν τα έχω δει με τα δικά μου μάτια και δεν τα έχω ζήσει. Δεν έχεις ακούσει και την άλλη πλευρά. Συνεχώς ανακυκλώνεται και πετά ο ένας καρφιά στον άλλον και τελικά τίποτα. Μένει η απορία στον τηλεθεατή. Εγώ πιστεύω ότι ο τηλεθεατής έχει μια αίσθηση. Θα μου πεις σε πολλές περιπτώσεις δεν… Μου έπεσε και το σκουλαρίκι. Ταράχτηκα» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This