Παρασκευή 18/6/2021

Άγριο ξύλο από νταή πανελίστα σε νεαρή συνάδελφό του μέσα σε τουαλέτα

Νταής πανελίστας που φιλοδοξεί να γίνει παρουσιαστής χτύπησε γυναίκα συνάδελφό του, με την οποία συνεργάζονται από πέρυσι σε επιτυχημένη εκπομπή μεγάλου καναλιού. Και ενώ την προηγούμενη σεζόν οι σχέσεις τους ήταν καλές, φέτος τα πράγματα άλλαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», η έλευση ενός νέου αρσενικού μέλους στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής, που φαίνεται να κερδίζει το τελευταίο διάστημα τη συμπάθεια του κοινού, μάλλον θορύβησε τον οξύθυμο δημοσιογράφο, ο οποίος άρχισε να κατηγορεί τη συνεργάτιδά του πίσω από την πλάτη της πως έχει δημιουργήσει… κλίκα με τον άλλο άντρα της εκπομπής και τον διαβάλλουν δεξιά κι αριστερά.

Όπως ήταν φυσικό, τα μαντάτα δεν άργησαν να φτάσουν στ’ αφτιά της συναδέλφου του, με αποτέλεσμα να πάθει σοκ, αφού -πέρα από το γεγονός ότι συνειδητοποίησε με άγριο τρόπο ότι ο συνάδελφός της δεν ήταν τελικά ο άνθρωπος που πίστευε– πληροφορήθηκε και τα… κοσμητικά επίθετα με τα οποία τη «στόλιζε» κάθε φορά που την κατηγορούσε σε ανθρώπους της εκπομπής.

Τρικούβερτος καβγάς μπροστά σε μάρτυρες

Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε, λοιπόν, να τον αντιμετωπίσει στα ίσια. Αλλωστε, λίγο καιρό προτού φτάσουν σ’ αυτό το σημείο οι δυο τους είχαν μια πρώτη λεκτική αντιπαράθεση, γεγονός που -όπως φαίνεται- υπήρξε και η αφορμή να δημιουργηθεί το… ρήγμα μεταξύ τους.

Τούτη τη φορά, ωστόσο, έστησαν τρικούβερτο καβγά με μπόλικους μάρτυρες. Κάποια στιγμή η γυναίκα πήγε στην τουαλέτα, ο άντρας την ακολούθησε, άνοιξε την πόρτα και -όπως πληροφορηθήκαμε- άρχισε να τη χτυπάει δυνατά, με τις φωνές τους να ακούγονται μέχρι έξω.

Έκτοτε η νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κλαίει και δεν ξέρει τι να κάνει, αφού της είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσει ξανά. Δεν είναι λίγοι, όμως, οι φίλοι της που την παροτρύνουν να τον καταγγείλει.

Εν τω μεταξύ, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το κανάλι δεν έχει προβεί -για την ώρα- σε καμία ενέργεια για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό βίας, πιθανότατα για να μη χαλάσει το προφίλ της επιτυχημένης εκπομπής, όπου όλα φαίνεται να κυλούν υπέροχα on camera. Ακόμη, όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, ο νταής δημοσιογράφος είχε επιχειρήσει να χτυπήσει γυναίκα συνάδελφό του και στο παρελθόν, σε εκπομπή άλλου καναλιού, αλλά τον συγκράτησαν.

Δείτε επίσης: Η Ρένα Πάντα βρίσκεται πέντε μέρες ξεχασμένη στο ψυγείο του Νεκροτομείου Αθηνών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ