Ισίδωρος Σταμούλης για τον αδερφό του Οδυσσέα: «Δεν μπορεί να είναι καλά! Δε μπορεί να ξεχαστεί! Είναι δύσκολα»

Must Read

Στιγμές οδύνης βιώνει Οδυσσέας Σταμούλης καθώς τον περασμένο Αύγουστο έχασε τον 11χρονο γιο του, ο οποίος πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Για την κατάσταση του ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» επίσης ηθοποιός και αδερφός του Ισίδωρος Σταμούλης, ενώ αρχικά αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός, αποκαλύπτοντας ότι: «Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε… Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα».

«Δεν έχω ιδέα αν η σημαδούρα ήταν του Λιμενικού, αν την έβαλε ο Δήμος. Δεν ξέρω. Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά ο Οδυσσέας Σταμούλης, το καταλαβαίνετε. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδελφός και θείος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί.

Έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά, είναι δύσκολα» πρόσθεσε ο Ισίδωρος Σταμούλης στο Πρωινό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This