Ο Παράδεισο των κυριών: Ο Φώτης εκβιάζει την Μιράντα ζητώντας της λεφτά και εκείνη τα παίρνει από τα το ταμείο

Must Read

Ο Φώτης φεύγει αλλά ξαναγυρίζει με άγριες διαθέσεις και για μια ακόμα φορά απειλεί τη Μιράντα: «Αν δεν μου δώσεις τριάντα χιλιάδες δραχμές, ο Ντίνος θα μάθει τα πάντα για το παρελθόν σου», της ξεκαθαρίζει… Εκείνη απελπισμένη προσπαθεί να βρει μια λύση και να μαζέψει τα χρήματα χωρίς να μάθει τίποτα ο Ντίνος. Ωστόσο δεν θα τα καταφέρει, καθώς η Μιράντα θα αναγκαστεί να πάρει κάποια χρήματα από το ταμείο του «Παραδείσου». Ο Ντίνος θα το δει και θα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη του: «Μιράντα, με τα μυστικά δεν γίνεται να πάμε μπροστά στον γάμο μας», της τονίζει.

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στα παιδιά του τον λόγο που εξαφανίστηκε: «Δεν άντεχα τις τύψεις. Εγώ φταίω για τον θάνατο της μητέρας σας. Εγώ τη σκότωσα την ημέρα που μας είδε με τη Βικτώρια να φιλιόμαστε», της λέει. Ο Αγης ζητάει από την Αμαλία να μιλήσει στη Γεωργία και να της πει όλη την αλήθεια για το τι έχει συμβεί με τον Πάρη, αλλά η Αμαλία αρνείται. Παράλληλα η Πιπίτσα μαθαίνει πως η Γεωργία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Πάρη και κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This