Φάρμα: Η «εισβολή» του Κοντιζά και του Ιωαννίδη, ο τραυματισμός της Νάσιας και η ανατροπή σχετικά με την αποχώρηση

Must Read

Οι δύο μονομάχοι γι’ αυτήν την εβδομάδα ήταν η Πηνελόπη Ορφανουδάκη και η Νάσια Ευαγγελάτου.

Η απόφαση όμως της Πηνελόπης να διαλέξει τη Νάσια ως αντίπαλο, φαίνεται ότι στεναχώρησε βαθιά την Ρούλα Γιαννιώτη, καθώς έχει έρθει πολύ κοντά με την συμπαίκτριά της.

Η 52χρονη Personal Trainer στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να αποχωρήσει η φίλη της στεναχωριέται, καθώς ήταν η παρηγοριά της μέσα στο παιχνίδι, διότι είναι μακριά από την οικογένειά της, γεγονός το οποίο την θλίβει πολύ.

«Αν σήμερα η Νάσια δεν τα καταφέρει, θα με επηρεάσει σίγουρα. Ήταν ένα άτομο με το οποίο είχα έρθει πάρα πολύ κοντά και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Θέλω να συνεχίσω να πιστεύω ότι η Νάσια θα επιστρέψει στη σκηνή μας.

Έχουν περάσει αρκετές μέρες που είμαστε εδώ και την οικογένεια την έξω την σκέφτομαι κάθε μέρα… Και θέλω να τους πω να μην ανησυχούν… Να μην ανησυχούν για μένα. Θέλω εκείνοι να είναι καλά» είπε, με δάκρυα στα μάτια, η Ρούλα.

Σε κλάματα όμως ξέσπασε και η Πηνελόπη αλλά για διαφορετικό λόγο. Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε την εν λόγω μονομάχο να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον αρχηγό της ομάδας της Νίκο Παρλάτζα.

Η Πηνελόπη τον κατηγόρησε πως «γύρισε την μπιφτέκα» και την έβγαλε υποψήφια ενώ είχε πει πως δεν θα ψηφίσει γυναίκα. Φαίνεται όμως πως υπάρχει γενικά κόντρα μεταξύ τους και ως προς την συμβίωση στο σπίτι της Φάρμας.

Απ’ ότι φαίνεται ο Νίκος της τα έχει μαζεμένα… Η Πηνελόπη έμαθε κάτι που την στεναχώρησε αλλά αι την θύμωσε πολύ.

Η Νάσια της είπε πως την έπιασε και της είπε ο Νίκος «Άντε πήγαινε να κερδίσεις» γεγονός το οποίο δυσαρέστησε την Πηνελόπη και δεν δίστασε να εκφράσει την πικρία της στην κάμερα της Φάρμας.

Η δοκιμασία για τις δύο μονομάχους ήταν αρκετά απαιτητική αλλά για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είπε να κάνει χιούμορ λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας τους.

Οι δύο παίκτριες είχαν να κάνουν σκοποβολή, έτσι λοιπόν ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης τους έδειξε τον τρόπο στοχεύοντας με την σφεντόνα τα πιάτα που είχαν πάνω την φωτογραφία του Πάνο Ιωαννίδη και του Σωτηρη Κοντιζά.

«Αδέλφια μου, συγγνώμη» αναφώνησε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Πρώτα θα φάω τον Κινέζο! Λοιπόν, είναι κάποιος που θέλει να ποντάρει στον θείο Λεωνίδα;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ για να… αστοχήσει, όμως, στην πρώτη του προσπάθεια. «Με κοιτάζει στα μάτια ο άλλος και δεν μπορώ».

«Να σας πω κάτι; Με κοιτάει στα μάτια ο Κινέζος, πάω στον Ιωαννίδη» τόνισε, αμέσως μετά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να αστοχήσει εκ νέου.

Εκτός όμως από την σκοποβολή είχαν ακόνη μία δοκιμασία να βγάλουν εις πέρας. Συγκεκριμένα έπρεπε να χτυπάνε οι μονομάχοι με βαριοπούλα καρφιά σε τάβλες.

Η Νάσια στην έντονη προσπάθειά της να κερδίσει, τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να ματώσει πολύ το χέρι της. Η γιατρός του reality έσπευσε αμέσως κοντά στην παίκτρια της γαλάζιας ομάδας και ανέφερε πως πιθανόν να χρειαστεί ράμματα.

Να σημειωθεί πως την δοκιμασία κέρδισε η Πηνελόπη.

 

Η Νάσια επέστρεψε μετά το νοσοκομείο στον αχυρώνα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάζεψε όλους τους παίκτες για να τους κάνει μία σημαντική ανακοίνωση. Τους είπε λοιπόν πως εξαιτίας του τραυματισμού της Νάσιας, δεν θα αποχωρήσει καμία παίκτρια από το παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως αποχώρησε ο Άγγελος Σουλιώτης έπειτα από τραυματισμό που είχε στο πόδι του και ο Σπύρος Πολύζος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This