My Style Rocks: Η εριστική Σοφία Χατζηπαντελή και η νέα παίκτρια

Must Read

Η Σοφία Χατζηπαντελή φαίνεται πως δημιουργεί προβλήματα στην παραγωγή του My Style Rocks κυρίως με την συμπεριφορά της. Μάλισταφήμες θέλουν τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ να ψάχνουν την αντικαταστάτριά της.

Εριστική και έκρυθμη συμπεριφορά όμως έχει και απέναντι στις διαγωνιζόμενες. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που την έχουμε δει να εκνευρίζεται με τις παίκτριες του reality μόδας.

Η κριτής της εκπομπής μόδας σχολιάζει τα outlook των διαγωνιζόμενων με αρκετά αιχμηρό τρόπο. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Σοφία Χατζηπαντελή να εκφράζει την απογοήτευσή της για την εμφάνιση της Ντένης Κουβαράκου.

«Δεν έχω πάρα πολλά να σου πω σήμερα και είναι κρίμα, γιατί βλέπω μια προσπάθεια. Το μόνο πράγμα που αγαπώ είναι η τσάντα σου, τα άλλα πράγματα είναι βαρετά για εμένα. Είναι βαρετά, θέλω να κοιμηθώ και βαρέθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη μία παίκτρια εισέβαλε στο My Style Rocks! Πρόκειται για την Μαργαρίτα Δρεμούση, με την ίδια να συστήνεται στο κοινό και να στέλνει το «μήνυμα» της στα υπόλοιπα κορίτσια.
Η 34χρονη σύμβουλος αυτοβελτίωσης, σπούδασε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία αλλά την κέρδισε ο κόσμος της μόδας. Όπως αποκάλυψε, όταν έμενε στην Νέα Υόρκη έκανε την πρακτική της στην Αλμπέρτα Φερέτι  ενώ μοναδική εμπειρία γι’ αυτήν αποτελεί η συμμετοχή της στο New York Fashion Week.
Το μότο της είναι το ότι ένα ρούχο πρέπει «να το φοράς και να μη σε φοράει», γι’ αυτό και αγοράζει και ρούχα επώνυμα αλλά και από fast fashion τα οποία προσπαθεί να συνδυάσει καθώς πιστεύει ότι δεν έχει σημασία μία ετικέτα.
Δηλώνει αισιόδοξη, θετική και πολύ δυναμική ενώ προειδοποίησε τις συμπαίκτριες τη πως είναι πολύ δυνατή αντίπαλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This