Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αμφισβητεί τον Χρήστο Κούτρα-Η Καινούργιου τον διέψευσε: «Νομίζω ότι το έχεις πει αυτό»

Must Read

Εξοργισμένος ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε το όνομα του παιδιού του πριν ακόμη βαφτιστεί. Πρόκειται για τον Χρήστο Κούτρα, ο οποίος αποκάλυψε πως το μοντέλο-παρουσιαστείς ήταν τόσο θυμωμένος μαζί του που τον απείλησε.

Ο δημοσιογράφος φοβόταν για την ζωή του με αποτέλεσμα να αναφέρει το γεγονός και στην αστυνομία.

Την δική του απάντηση για την καταγγελία του δημοσιογράφου, θέλησε να δώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κι έτσι μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου ξεκαθάρισε ότι: «Πρέπει να πάρω θέση να τελειώσει όλο αυτό. Δεν καταλαβαίνει κάτι. Ο μόνος που μπορεί να με καταλάβει είναι ο Ανδρέας και ο Γρηγόρης που είναι γονείς. Είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζω τα συναισθήματά μου όλα, σε μεγάλο βαθμό. Πριν γίνω πατέρας, καθόμουν και δεχόμουν και άκουγα τα πάντα. Με έχουν βγάλει και βιαστή, ότι απειλούσα και τέτοια, για να πάρουν κλικ. Έφαγα cancel, δεν πήρα ποτέ θέση. Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας πρέπει να προστατεύσεις την οικογένειά σου. Θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ ο γιος μου. Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει για τα μάτια το κόσμου, αλλά στην πλάτη της οικογένειάς μου δεν θέλω να κάνουν νούμερα. Πόσω μάλλον του γιου μου.

Δεν είμαι άνθρωπος που προκαλώ. Δεν τον αμφισβητώ, μπορεί να το εξέλαβε έτσι γιατί ήμουν θυμωμένος, αλλά γιατί να μη με ρωτήσει; Είναι πάρα πολλά… Δεν υπάρχει μήνυμα “θα σε ισοπεδώσω”. Θα τα βγάλω όλα και θα τα δείξω. Βγήκε στην πλάτη μου να πάρει άλλο ένα κλικάρισμα.

Του έγραψα “Πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα;”. Δεν μου απάντησε. Εγώ δεν πήγα στο τμήμα, εκείνος πήγε. Ήμουν εξαγριωμένος γιατί εκείνος το παρουσίασε ότι δεν έγινε και κάτι. Αν εκείνος το πήρε ότι εγώ θα πήγαινα να τον σκοτώσω όχι ζητάω συγγνώμη και ζητάω και από εσάς», είπε.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τον διέκοψε, λέγοντάς του: «Δες λίγο τον Instagram σου, νομίζω ότι το έχεις πει αυτό… Μου το έστειλε το παιδί».

«Δεν ήμουν απειλητικός, όμως, ή από τότε έγινε η σκιά του εαυτού του. Δεν θέλω παρεξηγήσεις», απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This