Λιάγκας και Σορδά δικάζουν τον Αλεξάνδρου: «Δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου…»

Must Read

Ο κακός χαμός έχει γίνει με την κόντρα που έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», αποκάλυψε το επικρατέστερο όνομα του γιου του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το μοντέλο και παρουσιαστής έγινε έξαλλος και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τον απείλησε.

Ο Χρήστος Κούτρας από τη μεριά του έκανε καταγγελία εναντίον του Δημήτρη Αλεξάνδρου καθώς φοβόταν για τη σωματική του ακεραιότητα.

Ο σύντροφός της Ιωάννας Τούνη από την άλλη, ισχυρίστηκε πως ουδέποτε ήταν απειλητικός. Ωστόσο είχε εξοργιστεί καθώς ο εν λόγω δημοσιογράφος δεν σεβάστηκε την επιθυμία του να μην βγει στη δημοσιότητα οτιδήποτε αφορά τον γιο του.

Το συγκεκριμένο θέμα πήρε μεγάλη έκταση και συζητήθηκε από όλες σχεδόν τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η συμπεριφορά του κακοφάνηκε σε πολλούς με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να τον δικάζoυν, κάνοντας λόγο πως έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.

«Τι έγινε με τον φίλο σου τον Αλεξάνδρου, Ελένη; Δεν μας τα είπες καλά χθες. Έκανε φάουλ από ό,τι μαθαίνω. Συγγνώμη αλλά έκανε μεγάλο φάουλ, αν λέει αλήθεια ο Κούτρας ότι τον πήρε τηλέφωνο και τον έβρισε. Και πήγε και το κατήγγειλε… Συγγνώμη τώρα, αλλά είναι συμπεριφορές ανθρώπων αυτές; Να φτάνουμε και να απειλούμε;

Όλους αυτούς τους ανθρώπους που αν κάνουν αυτά που κάνουν, τους αποθεώνουν τα social και τους θεωρούν και μάγκες και ωραίους. Αν ισχύει. Για να ξέρει ο κόσμος ποιους αποθεώνει και ποιους κράζει. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που βαφτίζονται μοντέρνοι και είναι στα social, ξαφνικά αποθεώνονται και οι άλλοι είναι παρίες. Να δούμε αν αξίζουν της αποθέωσης που τυγχάνουν που κ@λώνετε όλοι να πείτε τις αλήθειες», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκρδά από την άλλη σοκαρίστηκε με τα όσα έμαθε.

«Βγήκε σήμερα ο Χρήστος Κούτρας και είπε κάτι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εμένα με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Στέλνεις μηνύματα και απειλείς έναν δημοσιογράφο και του λες, “θα σε ισοπεδώσω;” Και καταλήξανε στο τμήμα γιατί φοβήθηκε ο Κούτρας και έκανε καταγγελία; Δε μπορείς να έχεις παράπονα και να μιλάς για ηθική και να λες ότι δε σε σέβονται, όταν θες να έχεις την απαίτηση οι γύρω σου να είναι σωστοί, δε μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο, απειλώντας εμμέσως ή ευθέως.

Για μένα αυτό, δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου… Για να είμαι σωστή, μίλησα μαζί του 40 λεπτά και λέω, το παιδί βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει κάποιες ευαισθησίες και μετά ακούω ότι αυτό το παιδί απαντάει, “θα σε ισοπεδώσω”… Ποιος είναι αυτός που γράφει, “θα σε ισοπεδώσω”;» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Εγώ δε μπορώ να καταλάβω έναν άνθρωπο που απειλεί. Με τι μαγκιά; Κι άλλοι έχουμε παιδιά. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μπορώ να σεβαστώ ότι ένας πατέρας θέλει να προστατέψει το παιδί του αλλά υπάρχει και μια κοινή λογική πέραν του προσωπικού», είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Για να καταλάβω, ο τρόπος για να προστατέψεις την οικογένειά σου και το παιδί σου είναι να γίνεσαι απειλητικός; Για τη Μενεγάκη, επειδή την ανέφερε, κι αν έχουν βγάλει πράγματα. Τι έπρεπε να κάνει;… Για μένα είναι πολύ σοβαρό να παίρνει ένας άνθρωπος κάποιον άλλον και να τον απειλεί. Αυτό είναι το πιο σοβαρό. Δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου… Γιατί δε ζητάει από όλες τις εκπομπές να μην τον παίζει ποτέ κανένας;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This