Ο Παράδεισος των κυριών: O Ντίνος αμφιβάλλει για την Μιράντα και την παρακολουθεί

Must Read

Δύο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τον Σωτήρη: «Θέλουμε να σας αναφέρουμε κάτι παράξενο. Είχαμε πάει στο μπαρ “Βραζίλ” κι εκεί είδαμε έναν άντρα που ήταν φτυστός ο μακαρίτης ο Αποστόλης Βασιλείου», του λένε και ο Σωτήρης μπαίνει σε υποψίες.

Την επομένη ο Σωτήρης πηγαίνει στο μπαρ και αιφνιδιάζει τον Αποστόλη, που αμέριμνος απολαμβάνει την παρέα της Μάγιας. Όμως την τελευταία στιγμή καταφέρνει να κρυφτεί χωρίς να τον δει ο αστυνόμος.

Την ώρα που η Γεωργία γεννάει αγόρι, καταφτάνει οργισμένος στον διάδρομο της κλινικής ο Αγης για να αποκαλύψει τον βιασμό της Αμαλίας, μπροστά στον κίνδυνο να πάρει το παιδί του το όνομα των Βασιλείου.

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος δεν έχει πιστέψει όσα του είπε η Μιράντα για τον Φώτη και την παρακολουθεί. Αυτά που θα δει με τα μάτια του και οι δικαιολογίες της Μιράντας θα τον εξοργίσουν.

Ο Σίμος στριμώχνει τον Ρένο, που τον διαβεβαιώνει ότι ο Δούβλης δεν πρόκειται να εμφανιστεί. Έτσι λοιπόν με τη σειρά του κι ο Σίμος καθησυχάζει τη Βικτώρια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This