Το προξενιό της Ιουλίας-Γιωργίκης: «Θα ζητήσω την Ιουλία σε γάμο»

Must Read

Η παρουσία της Αλεξάνδρας που επιστρέφει μετά από χρόνια για να βοηθήσει την οικογένειά της, δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στην οικογένεια Ραζίνη. Η κοπέλα δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αρραβώνας της από προξενιό που της είχαν κανονίσει οι γονείς της κι έφυγε για την Αθήνα, όπου εργάζεται ως δημοσιογράφος. Οι γονείς της ποτέ δεν της το συγχώρησαν αφού θεώρησαν τη στάση της μεγάλη προσβολή.

Παράλληλα οι δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια Σκούταρη, φέρνουν τον Γιωργίκη Προβιό κοντά στη Στάσα, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την Ιουλία. «Ο,τι χρειαστείς από εμένα, Στάσα, μη διστάσεις να το ζητήσεις», της λέει. Ομως ο σκοπός του είναι άλλος.

Αυτό το νεαρό κορίτσι τού έχει προκαλέσει για τα καλά το ενδιαφέρον και έχει βάλει στο μυαλό του να το κάνει δικό του. Την ίδια στιγμή όμως, στο αρχοντικό του στη Λάρισα, ο γιος του Χρήστος, που ταλαιπωρείται πολύ καιρό από βίαια, τρομακτικά και ανεξήγητα όνειρα, περνάει μια κρίση που συνδέεται με την πρόωρη απώλεια της μητέρας του, κατάσταση που τον οδηγεί συχνά σε ακραίες συμπεριφορές. Σε μια εποχή έντασης και πιέσεων όμως, δεν είναι ο μόνος που θα οδηγηθεί εκτός ορίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This