Ο Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία αφήνει τον Πάρη

Must Read

Ο Πασχάλης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό του τον Μεμά από τη Γερμανία, ο οποίος του λέει κάτι που δεν περίμενε ο Πασχάλης να ακούσει… Στο μεταξύ η Γεωργία μαθαίνει όλη την αλήθεια σε σχέση με τον Πάρη… Η κοπέλα δεν αντέχει να μείνει μαζί του και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι των Βασιλείου. Ετσι μετά από τη γέννηση του γιου της, παίρνει το παιδί και επιστρέφει κοντά στον πατέρα της και τον αδελφό της.

Για μια ακόμα φορά ο Σωτήρης επισκέπτεται το σπίτι του Χρήστου που κρύβει ένα πολύ ένοχο μυστικό στο μέσα δωμάτιο, που δεν είναι άλλος από τον Αποστόλη… Την ώρα που ο Σωτήρης βρίσκεται στο σπίτι, ακούει παράξενους ήχους: «Ποιος είναι μέσα;», ρωτάει τον Σωτήρη κι αμέσως ετοιμάζεται να ψάξει να δει τι είναι, αλλά ο Αποστόλης προλαβαίνει και πάλι να το σκάσει…

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στη Βικτώρια ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποφεύγει τη Δωροθέα, ενώ ο Ντίνος προτείνει μια αλλαγή για τον «Παράδεισο» που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Στο μεταξύ μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή, ενώ ο Σίμος μαθαίνει από τον Ρένο πληροφορίες για το παρελθόν της Μιράντας. Κι ετοιμάζεται να τις αποκαλύψει στον Ντίνο…

Μια αποκάλυψη του Σίμου στον Ντίνο, θα τον κλονίσει τόσο πολύ και θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This