Super Κατερίνα- Εξαγριώθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει»

Must Read

Τα νεύρα του φαίνεται πως έχει σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού υπήρξε ένταση μεταξύ εκείνου και κάποιων από τους συντελεστές της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αρχικά «αρπάχτηκε» με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου και αφορμή στάθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης που αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για τον Αχιλλέα Μπέο.

«Να πω κάτι και πέστε να με φάτε: κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του. Δεν είναι εκείνη τη στιγμή η ώρα να μιλήσει για κάτι τέτοιο. Εάν μιλούσε εκείνη την ώρα, θα το αμαύρωνε», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Υπάρχει μία διαφορά από το να είσαι ευγενής μέχρι το να είσαι απαξιωτικός. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει για να πούμε ότι δεν ήταν ευγενής; Να γυρίσει να του αστράψει ένα χαστούκι;», παρατήρησε από την πλευρά της η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Τι λέτε τώρα; Δεν μιλάμε για χαστούκια! Χρίσλα, μην το ξαναπείς αυτό, μη χρησιμοποιούμε αυτές τις λέξεις. Έχεις δει πολλούς να χαστουκίζουν δημοσιογράφους;», της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη, με τη δημοσιογράφο να επισημαίνει: «Δεν είπα κάτι κακό. Είπα τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει για να πούμε ότι δεν είναι ευγενής».

«Όσοι το κάνουν αυτό είναι φυλακή. Δυστυχώς, δεν του γράφει του Κασσελάκη ένα κείμενο η Χρίσλα για το τι να κάνει. Δυστυχώς, δεν έχει αυτή τη χαρά κι έτσι έχουμε αυτά τα πράγματα. Μωρέ, τι είναι αυτά που λέμε; Γράψε ένα κείμενο και μάθε πρώτα να τα λες εσύ», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ακόμη ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει την εκπομπή είναι η παραίτηση που έχει υποβάλει ο Βασίλης Χιώτης, από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, ένα μήνα πριν το σχόλιο του για τον Στέφανο Κασσελάκη που έχει προκαλέσει “θύελλα” αντδράσεων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενα Πολυκάρπου, ο Βασίλης Χιώτης παραιτήθηκε για προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από την εμπειρία του εκτιμά, πως ο συγκεκριμένος λόγος είναι μία δικαιολογία.

«Αυτό που έμαθα είναι ότι η παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, το ξεκαθαρίζω. Όχι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ», ανέφερε αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου.

«Συμβαίνουν παραιτήσεις αλλά συμβαίνουν και συγκαλυμμένες καλύψεις πραγματικών παραιτήσεων λόγω γεγονότων και πρέπει να το συγκαλύψουν με δικαιολογίες. Πώς να κουκουλώσουμε ένα γεγονός, ώστε να περάσουμε αβρόχοις ποσί στα επόμενα», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πέρα από την πηγή από την οποία το έμαθα, μίλησα και με συναδέλφους του που μου το ξεκαθάρισαν αυτό το πράγμα», τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Υπάρχει όμως και η ιστορία. Όλες οι παραιτήσεις γίνονται για προσωπικούς λόγους και το 99% είναι για πολιτικούς λόγους, πάντα για λόγους προσωπικούς», επισήμανε αμέσως μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνοντας τον λόγο, ενώ έκλεισε τα μάτια του όταν η δημοσιογράφος θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Δεν θες να με βλέπεις; Να σταματήσω;», τον ρώτησε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει. Άκουσα την άποψή σου, τις πληροφορίες σου. Έχω ζήσει 1000 παραιτήσεις, ποτέ δεν είπε κανείς: τον διώχνω για αυτό. Πολύ λίγες περιπτώσεις. Χίλιες παραιτήσεις, χίλιες δικαιολογίες. Αυτό λέω σαν εμπειρία», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανώς εκνευρισμένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This