Εξαγριωμένες οι παίκτριες του My Style Rocks – Η Σοφία Χατζηπαντελή τις επαναφέρει στην τάξη

Must Read

Ο κακός χαμός έγινε χθες στο My Style Rocks καθώς για άλλη μία φορά παρακολουθήσαμε τις παίκτριες να τσακώνονται για τους βαθμούς που βάζει η μία στην άλλη.

Αυτήν την φορά πρωταγωνίστριες ήταν η Ελεάνα Δαρίβα και η Χριστίνα Μπίτα. Την ώρα που η Ελεάνα παρουσίαζε το εκκεντρικό look της και αφού είχε δυσαρεστηθεί με την κριτική της Ντένης Κουβαράκου και το δύο που της έβαλε, σειρά είχε η Χριστίνα που της έβαλε άσσο.

Η Ελεάνα δεν πείστηκε από τα επιχειρήματά της και την αποκάλεσε «βασική» με την Σοφία Χατζηπαντελή να γίνεται έξαλλη και να απαιτεί από την Ελεάνα να ζητήσει συγνώμη από την συμπαίκτριά της.

Η Χριστίνα όμως άνοιξε και άλλο μέτωπο αφού τσακώθηκε με την Γεωργία Μπαχούμη η οποία την βαθμολόγησε με ένα. Η Χριστίνα ένιωσε αδικημένη και οι τόνοι πολύ γρήγορα ανέβηκαν.

Χριστίνα Μπίτα: Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω γιατί έβαλε 3 στη Ντένη και 1 σε μένα.

Γεωργία Μπαχούμη: Εμένα μου άρεσε πολύ το concept της Ντένης. Ήταν έξυπνο, μου έβγαζε μία σοβαρότητα και τη θεώρησα πολύ άρτια την εικόνα της. Επίσης, της έχω μία αδυναμία, γι’ αυτό και της έβαλα 3. Δεν το έχω κρύψει, όποτε μπορώ να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω.

Χριστίνα Μπίτα: Εσύ πας και κατεβάζεις όλο το κατάστημα fast fashion – ξέρουμε ποιο – από μέσα μέχρι έξω. Κατεβασμένο ολόκληρο κατάστημα, ξέρεις και το όνομα.

Γεωργία Μπαχούμη: Εγώ; Για μένα μιλάς; Εγώ να ξέρεις πως ό,τι ανεβάζω ταγκάρω και τις εταιρείες. Αυτά που λες αν δεν στέκουν, καλό είναι να μην τα λες.

Χριστίνα Μπίτα: Αν κοιμάσαι, ξύπνα λίγο! Έχεις πάρει έναν υπνάκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This