Φάρμα: «Μη μου πρήζετε τα @ρχ@δι@!» – Έξαλλος ο Χρήστος με Γιαννούλα και Γιαννακίδη

Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου.

Must Read

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Χρήστου Μεξή με τον Γιώργο Γιαννούλα και τον Γιώργο Γιαννακίδη και η κόντρα του πρώτου με τους άλλους δύο… μαίνεται.

Ο Γιαννούλας και ο Γιαννακίδης θεωρούν πως ο Χρήστος δεν συνεισφέρει στην ομάδα του όσο θα έπρεπε και στην Φάρμα βρίσκεται ως «τουρίστας».

Δείτε επίσης: Φάρμα: Ο νέος αρχηγός των πράσινων, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία, ο 1ος μονομάχος και η κόντρα Μεξή-Γιαννούλα

Την ενόχλησή τους εξέφρασαν για ακόμη μία φορά οι δύο παίκτες απέναντι στον συμπαίκτη τους, καθώς είχαν μία αποστολή να βγάλουν, σε τέσσερις ώρες, εις πέρας και ο Χρήστος προτίμησε να φάει μεσημεριανό.

Το γεγονός αυτό παρατήρησε ο Άλκης Λαδάς και όντας ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Χρήστου, απευθύνθηκε στον Γιαννούλα λέγοντας πως: «Ο Χρήστος είναι αραχτός, τρώει μεσημεριανό με τη Νάσια και τη Ρούλα. Λάθος παιχνίδι διάλεξαν, διακοπές κάνουν. Θα τρελαθώ ρε φίλε!».

«Ο άλλος ο νούλης μου έλεγε να τον κάνω αγρότη στη Φάρμα και τώρα κάθεται και ξαπλώνει», είπε ο Γιαννακίδης με τον Γιαννούλα να απαντάει: «Αν ξαναπιούν γάλα αυτοί, θα δεις…».

Ο Γιαννούλας έδωσε εντολή στον Άλκη να βρει τον Χρήστο και να του πει να πάει να βοηθήσει. Ο Χρήστος άφησε το φαγητό του και έσπευσε να συνεχίσει τις δουλειές που είχε αφήσει πίσω. Μόλις όμως τον είδε ο Γιαννακίδης δεν κρατήθηκε και σχολίασε πως: «Σε λάθος παιχνίδι έχεις έρθει, το ξέρεις;». Ο Χρήστος τότε του απάντησε: «Όχι σε μένα αυτά! Πες τα εκεί που πρέπει», ενώ ο Γιαννούλα πέταξε έπειτα την σπόντα του: «Χρήστο, το φαΐ νόστιμο; Έχουμε αποστολή τέσσερις ώρες κι εσύ πήγες για φαγητό;»

Ο Χρήστος όντας αγανακτισμένος από τους συμπαίκτες του τόνισε: «Μη μου πρήζετε τα @ρχίδι@!», κάνοντας ακόμη πιο έξαλλο τον Γιαννακίδη.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Γιαννακίδης βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στον Σπύρο Κοσμά για τον τσακωμό που είχε πριν λίγες ημέρες με τον Γιαννούλα, λέγοντάς του πως πρέπει να τον έχει στα ώπα ώπα γιατί δουλεύει πολύ, προκειμένου να μην λείψει σε κανέναν τίποτα, ενώ δεν δίστασε να κακολογήσει τον Χρήστο για την συμπεριφορά του.

Και ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους χρειάστηκε να κάνουν ένα διάλειμμά για να αναμετρηθούν για το αγώνισμα επάθλου το οποίο τους πρόσφερε ένα γερό πιάτο φαγητού.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία περιείχε αρκετή σωματική επαφή με αποτέλεσμα μερικοί από τους παίκτες να τραυματιστούν ελαφρά. Τελικά την πολυπόθητη νίκη κατάφεραν να πάρουν οι γαλάζιοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This